Перегляд за Автор "Величко, Л. О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка ресурсозберігальної технології сиру підвищеної харчової цінності(ОДАХТ, 1996) Величко, Л. О.Дисертація на здобуття наукового ступеню кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04 - технологія м’ясних, молочних та рибних продуктів. Захищається 6 наукових робіт, які містять результати теоретичних та експериментальних досліджень по розробці технології сиру зі збалансованим амінокислотним та жирнокислотним складом. Вивчена можливість підвищення харчової цінності сиру внаслідок збагачення амінокислотного складу додаванням ультрафільтраційних концентратів молочної сироватки та жирнокислотного складу внесенням рослинної олії. Розроблені технології сиру підвищеної харчової цінності та рецептури на його виробництво. Створена нормативно-технічна документація на сир "Південний", яка знаходиться на стадії узгодження та затвердження.