Перегляд за Автор "Василів, В. П."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕлектрогідравлічний ефект в процесах оброблення водних середовищ(2012) Василів, В. П.; Маринін, А. І.; Запорожець, Ю. В.; Чернюшок, О. А.; Ардинський, О. В.Одним із перспективних методів інтенсифікації процесів переробних виробництв є електрогідравлічне оброблення водних середовищ, яке може стати одним із засобів вирішення цієї задачі.
- ДокументЗменшення енергоємності при переміщенні вантажу в скребковому конвеєрі(2020) Орлова, С. С.; Василів, В. П.Запропонована конструкція скребкового конвеєра, яка є більш ефективною з погляду енергоефективності.
- ДокументМоделювання процесів конвективного теплообміну в системах низькотемпературного охолодження дрібносем'яних культур(2020) Петушенко, С. М.; Тітлов, О. С.; Василів, В. П.Серед усіх типів зернових продуктів особливий інтерес для низькотемпературного сушіння представляють сорти дрібного зерна. В даний час відсутні будь-які дані з кінетики охолодження зерна і процесів тепломасообміну в цих умовах. Мета даної роботи - вивчення особливостей режимів обробки зернових продуктів в широкому діапазоні температур аналітичним методом.
- ДокументНаукові основи енергоощадних технологій післязбиральної обробки дрібнонасіннєвих культур(2020) Овсянникова, Л. К.; Василів, В. П.Мета даної роботи - розробка наукових та практичних основ покращення якості, мінімізації енерговитрат та збільшення тривалості безпечного і екологічного зберігання зерна сучасних сортів дрібнонасіннєвих культур за рахунок підвищення ефективності їх очищення, сушіння та охолодження.
- ДокументОсобливості технології рибного фаршу в оболонці функціонального призначення(2020) Коченко, О. І.; Дунський, В. М.; Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Василів, В. П.В останні роки збільшився попит на здорові продукти, в тому числі рибні. Виробництво продуктів харчування на основі рибного фаршу стає все більш перспективним напрямком в забезпеченні населення високоякісною продукцією. Обґрунтовано вибір сировини для виробництва рибного фаршу та режимні параметри отримання захисного покриття з антимікробними властивостями з позиції ефективного збереження якості та зниження мікробіологічних ризиків під час зберігання.
- ДокументРегулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктах(2020) Баришева, Я. О.; Нікітчіна, А. О.; Манолі, Т. А.; Безусов, А. Т.; Василів, В. П.Проаналізовані способи регулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктах, до яких відносять: температуру зберігання, високотемпературну обробку, застосування гідроколоїдів рослинного походження, вміст кухонної солі, зберігання у модифікованій атмосфері, опромінення дозою від 1 до 3 кГр.
- ДокументРезультати розробки та випробування пристрою для мікрохвильової обробки рослинних матеріалів(2020) Волгушева, Н. В.; Бошкова, І. Л.; Василів, В. П.Для реалізації мікрохвильових технологій при промисловому застосуванні розроблений й сконструйований мікрохвильовий пристрій безперервної дії, який призначений для обробки сипучих рослинних матеріалів і враховує умови оптимальної передачі електромагнітних коливань від магнетрона до матеріалу. Мікрохвильовий пристрій випробувано на технології готування солом'яного субстрату для вирощування дереворуйнуючих грибів гливи та на технології мікрохвильової біостимуляції насіннєвого зерна.