Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Василів, В. П."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Електрогідравлічний ефект в процесах оброблення водних середовищ
    (2012) Василів, В. П.; Маринін, А. І.; Запорожець, Ю. В.; Чернюшок, О. А.; Ардинський, О. В.
    Одним із перспективних методів інтенсифікації процесів переробних виробництв є електрогідравлічне оброблення водних середовищ, яке може стати одним із засобів вирішення цієї задачі.
  • Документ
    Зменшення енергоємності при переміщенні вантажу в скребковому конвеєрі
    (2020) Орлова, С. С.; Василів, В. П.
    Запропонована конструкція скребкового конвеєра, яка є більш ефективною з погляду енергоефективності.
  • Документ
    Моделювання процесів конвективного теплообміну в системах низькотемпературного охолодження дрібносем'яних культур
    (2020) Петушенко, С. М.; Тітлов, О. С.; Василів, В. П.
    Серед усіх типів зернових продуктів особливий інтерес для низькотемпературного сушіння представляють сорти дрібного зерна. В даний час відсутні будь-які дані з кінетики охолодження зерна і процесів тепломасообміну в цих умовах. Мета даної роботи - вивчення особливостей режимів обробки зернових продуктів в широкому діапазоні температур аналітичним методом.
  • Документ
    Наукові основи енергоощадних технологій післязбиральної обробки дрібнонасіннєвих культур
    (2020) Овсянникова, Л. К.; Василів, В. П.
    Мета даної роботи - розробка наукових та практичних основ покращення якості, мінімізації енерговитрат та збільшення тривалості безпечного і екологічного зберігання зерна сучасних сортів дрібнонасіннєвих культур за рахунок підвищення ефективності їх очищення, сушіння та охолодження.
  • Документ
    Особливості технології рибного фаршу в оболонці функціонального призначення
    (2020) Коченко, О. І.; Дунський, В. М.; Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Василів, В. П.
    В останні роки збільшився попит на здорові продукти, в тому числі рибні. Виробництво продуктів харчування на основі рибного фаршу стає все більш перспективним напрямком в забезпеченні населення високоякісною продукцією. Обґрунтовано вибір сировини для виробництва рибного фаршу та режимні параметри отримання захисного покриття з антимікробними властивостями з позиції ефективного збереження якості та зниження мікробіологічних ризиків під час зберігання.
  • Документ
    Регулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктах
    (2020) Баришева, Я. О.; Нікітчіна, А. О.; Манолі, Т. А.; Безусов, А. Т.; Василів, В. П.
    Проаналізовані способи регулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктах, до яких відносять: температуру зберігання, високотемпературну обробку, застосування гідроколоїдів рослинного походження, вміст кухонної солі, зберігання у модифікованій атмосфері, опромінення дозою від 1 до 3 кГр.
  • Документ
    Результати розробки та випробування пристрою для мікрохвильової обробки рослинних матеріалів
    (2020) Волгушева, Н. В.; Бошкова, І. Л.; Василів, В. П.
    Для реалізації мікрохвильових технологій при промисловому застосуванні розроблений й сконструйований мікрохвильовий пристрій безперервної дії, який призначений для обробки сипучих рослинних матеріалів і враховує умови оптимальної передачі електромагнітних коливань від магнетрона до матеріалу. Мікрохвильовий пристрій випробувано на технології готування солом'яного субстрату для вирощування дереворуйнуючих грибів гливи та на технології мікрохвильової біостимуляції насіннєвого зерна.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок