Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Варанкіна, О. О."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження
    (ОНАХТ, 2011-05-19) Варанкіна, О. О.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.16 „Технологія продуктів харчування”. Дисертацію присвячено удосконаленню та розробці технології та рецептур йогуртів з мікробіологічним бета-каротином задля подолання проблеми недостатності бета-каротину та вітаміну А в раціонах харчування українського населення. В роботі вирішено проблему нестійкості (окиснення) мікробіологічного бета- каротину в складі йогуртів шляхом підбору оптимальних технологічних параметрів та введення природних антиоксидантів. In vivo доведено антиоксидантну та геропротекторну дії йогуртів із вмістом стабільного бета-каротину мікробіологічного походження. На основі проведених досліджень удосконалено технологію, розроблено рецептури і нормативну документацію на виробництво йогуртів із вмістом стабільного бета-каротину із Blakeslea trispora. Розраховано додатковий економічний ефект виробництва йогуртів з мікробіологічним бета-каротином.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок