Перегляд за Автор "Валюженко, Б. М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ121094 Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою(2017) Верхівкер, Я. Г.; Валюженко, Б. М.1. Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою, що містить фруктовий сік, солодкий компонент, консервант і воду, яка відрізняється тим, що як вода використана мінеральна лікувально-столова вода, при цьому як солодкий компонент композиція містить цукрозамінник, а як консервант - лимонну кислоту. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як лікувально-столову воду вона містить "Боржомі" та/або "Куяльник", та/або "Лужанська", та/або "Поляна Квасова", та/або "Миргородська". 3. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як цукрозамінник вона містить аспартам або сорбіт. 4. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як фруктовий сік містить сік апельсиновий без м'якоті або персиковий з м'якоттю, або яблучний неосвітлений.