Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Валентюк, Н. О."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив процесів сушіння на хімічний склад амаранту
    (2016) Валентюк, Н. О.; Задорожний, В. Г.
    Мета дослідження — обґрунтування методів і режимів сушіння свіжозібраного зерна амаранту, що дозволять зберегти його споживні властивості.
  • Документ
    Дослідження процесу сушіння зернових дрібнонасіннєвих культур
    (2017) Станкевич, Г. М.; Овсянникова, Л. К.; Валентюк, Н. О.; Юрковська, В. В.
    Проведені дослідження, на підставі яких отримані рівняння, що дозволяють прогнозувати процес сушіння дрібнонасіннєвих зернових культур за різних значень вологості, товщини шару зерна і тривалості підведення мікрохвильової енергії і продування зовнішнім повітрям.
  • Документ
    Ообливості післязбиральної обробки зерна амаранту
    (2020) Валентюк, Н. О.; Станкевич, Г. М.
    Амарант, будучи широко відомим в країнах Америки, є досить новою для нашої країни культурою, яка цілком здатна набути масового поширення завдяки унікальності хімічного складу не тільки зерна, а й листостебельної маси. Розглянуто особливості післязбиральної обробки зерна амаранту.
  • Документ
    Удосконалення технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту
    (ОНАХТ, 2019-11-28) Валентюк, Н. О.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук (доктора філософії) за спеціальністю 05.18.02 «Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб’яних культур». Дисертація присвячена удосконаленню технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту, яка буде гарантувати належну його якість та безпечне зберігання. В роботі досліджено та визначено фізико-технологічні, аеродинамічні та гігроскопічні властивості зерна амаранту, його гранулометричний склад, теплофізичні характеристики, встановлено закономірності їх зміни та отримано емпіричні рівняння для їх розрахунку. Досліджено кінетичні закономірності конвективного, комбінованого конвективно-мікрохвильового та ІЧ сушіння амаранту та запропоновано їх математичний опис. Науково-обґрунтовані технологія та оптимальні режими сушіння зерна амаранту дозволяють отримати кондиційне за вологістю та якістю зерно, зменшити енерговитрати на його післязбиральну обробку. За результатами мікробіологічних досліджень і зміни хімічних показників якості зерна амаранту встановлено термін та умови його гарантованого зберіган- ня. Запропоновано удосконалені технологічні схеми, розроблено рекомендації з післязбиральної обробки амаранту та визначено економічну ефективність від впровадження рекомендацій роботи.
  • Документ
    Удосконалення технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту
    (2019) Валентюк, Н. О.
    Дисертація присвячена удосконаленню технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту, яка буде гарантувати належну його якість та безпечне зберігання. В роботі досліджено та визначено фізико-технологічні, аеродинамічні та гігроскопічні властивості зерна амаранту, його гранулометричний склад, теплофізичні характеристики, встановлено закономірності їх зміни та отримано емпіричні рівняння для їх розрахунку. Досліджено кінетичні закономірності конвективного, комбінованого конвективно-мікрохвильового та ІЧ сушіння амаранту та запропоновано їх математичний опис. Науково-обґрунтовані технологія та оптимальні режими сушіння зерна амаранту дозволяють отримати кондиційне за вологістю та якістю зерно, зменшити енерговитрати на його післязбиральну обробку. За результатами мікробіологічних досліджень і зміни хімічних показників якості зерна амаранту встановлено термін та умови його гарантованого зберігання. Запропоновано удосконалені технологічні схеми, розроблено рекомендації з післязбиральної обробки амаранту та визначено економічну ефективність від впровадження рекомендацій роботи.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок