Перегляд за Автор "Валевська, Л.О."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз ринку снеків(2014) Валевська, Л.О.За результатами проведених досліджень встановлено, що український ринок снеків досить молодий і прямо залежить від зростання доходів населення і збільшення витрат на продукти харчування.
- ДокументЗбагачення зернових продуктів вітамінно-мінеральним преміксом(2014) Валевська, Л.О.Запропоновано використання вітамінно-мінеральних сумішей для одержання екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності.
- ДокументРоль дисципліни «Основи наукових досліджень» в підготовці фахівців напряму «Харчова технологія та інженерія»(2016) Дзюба, Н.А.; Валевська, Л.О.В дисципліні «Основи наукових досліджень» приділяється певна увага під час проведення державної атестації студентів, на основі якої випускнику присвоюється освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр за професійним напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія». В основі вивчення дисципліни покладено закріплення та систематизація знань отриманих в процесі освоєння студентами фахових дисциплін.
- ДокументСучасний та інноваційний підхід до підготовки бакалаврів спеціальності 6.030601 – «Менеджмент організацій»(2016) Овсянникова, Л.К.; Валевська, Л.О.Студенти, які навчаються за навчальною програмою бакалаврів спеціальності 6.030601 – «Менеджмент організацій» вивчають дисципліну «Техніка і технологія галузі зберігання та переробки зерна», в якій розглядається сучасна техніка обладнання зернопереробних підприємств та технологічні процеси, які використовуються на підприємствах галузі зберігання та переробки зерна.
- ДокументІнноваційна привабливість виконання наукових дипломних проектів(2014) Овсянникова, Л.К.; Валевська, Л.О.; Калаянова, В.В.Перед вищим навчальним закладом стоїть завдання підготувати висококваліфікованих фахівців, які добре орієнтуються у всіх аспектах суспільного життя. При вирішенні цього завдання необхідно приділити особливу увагу розвитку творчих здібностей у студентів, що може стати основою для самовдосконалення фахівця в процесі його професійної діяльності.