Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Валевська, Л.О."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз ринку снеків
    (2014) Валевська, Л.О.
    За результатами проведених досліджень встановлено, що український ринок снеків досить молодий і прямо залежить від зростання доходів населення і збільшення витрат на продукти харчування.
  • Документ
    Збагачення зернових продуктів вітамінно-мінеральним преміксом
    (2014) Валевська, Л.О.
    Запропоновано використання вітамінно-мінеральних сумішей для одержання екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності.
  • Документ
    Роль дисципліни «Основи наукових досліджень» в підготовці фахівців напряму «Харчова технологія та інженерія»
    (2016) Дзюба, Н.А.; Валевська, Л.О.
    В дисципліні «Основи наукових досліджень» приділяється певна увага під час проведення державної атестації студентів, на основі якої випускнику присвоюється освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр за професійним напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія». В основі вивчення дисципліни покладено закріплення та систематизація знань отриманих в процесі освоєння студентами фахових дисциплін.
  • Документ
    Сучасний та інноваційний підхід до підготовки бакалаврів спеціальності 6.030601 – «Менеджмент організацій»
    (2016) Овсянникова, Л.К.; Валевська, Л.О.
    Студенти, які навчаються за навчальною програмою бакалаврів спеціальності 6.030601 – «Менеджмент організацій» вивчають дисципліну «Техніка і технологія галузі зберігання та переробки зерна», в якій розглядається сучасна техніка обладнання зернопереробних підприємств та технологічні процеси, які використовуються на підприємствах галузі зберігання та переробки зерна.
  • Документ
    Інноваційна привабливість виконання наукових дипломних проектів
    (2014) Овсянникова, Л.К.; Валевська, Л.О.; Калаянова, В.В.
    Перед вищим навчальним закладом стоїть завдання підготувати висококваліфікованих фахівців, які добре орієнтуються у всіх аспектах суспільного життя. При вирішенні цього завдання необхідно приділити особливу увагу розвитку творчих здібностей у студентів, що може стати основою для самовдосконалення фахівця в процесі його професійної діяльності.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок