Перегляд за Автор "Ваймер, М. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПудинги – корисні десерти(2021) Дзюба, Н. А.; Буняк, О. В.; Ваймер, М. С.Продукти харчування займають одне з важливих місць здорового способу життя. У зв'язку з цим виникає необхідність удосконалення рецептур, традиційних методів обробки харчових продуктів з метою розробки таких способів та режимів, які сприятимуть збереженості нативних властивостей сировини та продуктів. На сьогодні велика увага приділяється питанням розширення продуктів десертної групи. Аналіз літературних джерел показав, що на сьогодні на ринку збуту все більшої популярності здобувають збиті десерти такі як пудинги і розробка десерту на молочній основі для харчування людей різних вікових категорій є актуальним направленням наукових досліджень.