Перегляд за Автор "Буяджи, Т. Ю."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАнализ качества подземных вод(2013) Буяджи, Т. Ю.В настоящей работе приведены результаты проверки качества подземных вод, расположенных на территории спортивно-оздоровительного лагеря «Южный Буг».
- ДокументОсновні вимоги безпеки при роботі зі спиртованими розчинами в приготуванні ароматизованого вина(2017) Буяджи, Т. Ю.У виробництві ароматизованих вин етиловий спирт-ректифікат використовується для підвищення міцності напою, а також для розчинення ефірних олій, пахучих речовин, вуглекислотних екстрактів та інших речовин при приготування спиртованих настоїв на пряно-ароматичній рослинній сировині.
- ДокументПроблемы совершенствования технологии украинского сидра по европейским стандартам(2016) Васильева, Е. В.; Буяджи, Т. Ю.; Мельник, И. В.Названы наиболее важные проблемы производства конкурентоспособного сидра в Украине, которые должны быть решены на государственном уровне.
- ДокументСучасні підходи до переробки відходів виноробства(2016) Васильєва, Є. В.; Буяджи, Т. Ю.
- ДокументСучасні підходи до створення композицій пряно-ароматичної сировини у виробництві вермутів(2017) Буяджи, Т. Ю.; Васильєва, Є. В.В даній роботі було розглянуто сучасні підходи до створення композицій пряно-ароматичної сировини у виробництві вермутів.
- ДокументТенденції розвитку екологічного виноградарства та виноробства в світі(2016) Буяджи, Т. Ю.; Васильєва, Є. В.
- ДокументЦелительные свойства «пылающего» вина(2015) Буяджи, Т. Ю.Настоящий глинтвейн - это не только оригинальный горячий напиток, обладающий ярким вкусом с острым и пряным оттенком, а и панацея от многих болезней.