Перегляд за Автор "Буяджи, Т. Ю."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОсновні вимоги безпеки при роботі зі спиртованими розчинами в приготуванні ароматизованого вина(2017) Буяджи, Т. Ю.У виробництві ароматизованих вин етиловий спирт-ректифікат використовується для підвищення міцності напою, а також для розчинення ефірних олій, пахучих речовин, вуглекислотних екстрактів та інших речовин при приготування спиртованих настоїв на пряно-ароматичній рослинній сировині.
- ДокументСучасні підходи до переробки відходів виноробства(2016) Васильєва, Є. В.; Буяджи, Т. Ю.
- ДокументЦелительные свойства «пылающего» вина(2015) Буяджи, Т. Ю.Настоящий глинтвейн - это не только оригинальный горячий напиток, обладающий ярким вкусом с острым и пряным оттенком, а и панацея от многих болезней.