Перегляд за Автор "Бурдо, С. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ43607 Спосіб виробництва консервів «Фруктейль вишневий»(2009) Верхівкер, Я. Г.; Бурдо, С. С.Спосіб виробництва консервів, що передбачає підготовку плодів, видалення плодоніжок, чашолистків та кісточок, фасування, додавання заливи і стерилізацію, який відрізняється тим, що після видалення чашолистків плоди обробляють розчином гашеного вапна з концентрацією 1-1,1 % та 0,9-1,1 %-им розчином метабісульфату натрію і витримують протягом 6-8 діб, після чого промивають водою протягом 2-4 годин і обробляють 0,9-1,1 %-им розчином хлориду натрію, після чого видаляють кісточки, після чого оброблені таким чином плоди промивають водою протягом 1-2 годин і обробляють розчином, що містить 1-1,1 % лимонної кислоти та 0,9-1,1 % цукру.