Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бурдо, О.Г."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    105271 Спосіб одержання олії з насіння амаранту
    (Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Бурдо, О.Г.; Светлічний, П.І.; Капетула, С.М.
    В основу винаходу поставлено задачу розробити установлений спосіб одержання олії з насіння амаранту, в якому шляхом заміни розчинника проведення екстрагування при обробці НВЧ-полем, забезпечити скорочення тривалості процесу, зменшення витрат електроенергії та покращення якості олії.
  • Документ
    Актуальність підготовки спеціалістів з енергетичного менеджменту
    (2010) Бурдо, О.Г.; Перетяка, С.М.; Шиянов, О.І.
  • Документ
    Досвід впровадження інтерактивних лекцій
    (2010) Бурдо, О.Г.; Ружицька, Н.В.
  • Документ
    Математичне моделювання процесу кристалізації води в ультразвуковому полі
    (2015) Бурдо, О.Г.; Трішин, Ф.А.
    Проблеми якості та очищення води порушуються у великій кількості спеціалізованої літератури. Основним сучасним методом отримання якісної води залишається її дистиляція.
  • Документ
    Особливості курсу «Енергетичний менеджмент»
    (2010) Бурдо, О.Г.; Перетяка, С.М.
  • Документ
    Порівняння методів низькотемпературної демінералізації води
    (2015) Бурдо, О.Г.; Трішин, Ф.А.
    Сформована ситуація стимулює бурхливий розвиток актуального науково-технічного напрямку – водопідготовки. Серед холодильних методів опріснення води перспективними вважаються технології блочного виморожування.
  • Документ
    Режимы обезвоживания в электромагнитном поле
    (2015) Бурдо, О.Г.
    Рассмотрены принципы адресной доставки энергии в процессах тепломассопереноса. Дана классификация таких технологий. Анализируются бародиффузионные процессы переноса влаги из объема продукта. Установлены механизмы и режимы ламинарной и турбулентной бародиффузии. Введено число энергетического воздействия, которое учитывает эффективность электромагнитного подвода энергии и бародиффузионных процессов переноса влаги из продукта. Проведена оценка энергетической эффективности сушилок трех поколений по числу энегретического воздействия.
  • Документ
    Резерви ресурсо- та енергозбереження в комбікормовому виробництві
    (2015) Єгоров, Б.В.; Бурдо, О.Г.; Хоренжий, Н.В.
    Мета роботи полягала у визначенні внутрішнього потенціалу енергозбереження у комбікормовому виробництві при використанні у якості сировини вологих кормових засобів без їх сушіння на прикладі кормової трави люцерни.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок