Перегляд за Автор "Бурдо, О.Г."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ105271 Спосіб одержання олії з насіння амаранту(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Бурдо, О.Г.; Светлічний, П.І.; Капетула, С.М.В основу винаходу поставлено задачу розробити установлений спосіб одержання олії з насіння амаранту, в якому шляхом заміни розчинника проведення екстрагування при обробці НВЧ-полем, забезпечити скорочення тривалості процесу, зменшення витрат електроенергії та покращення якості олії.
- ДокументАктуальність підготовки спеціалістів з енергетичного менеджменту(2010) Бурдо, О.Г.; Перетяка, С.М.; Шиянов, О.І.
- ДокументДосвід впровадження інтерактивних лекцій(2010) Бурдо, О.Г.; Ружицька, Н.В.
- ДокументМатематичне моделювання процесу кристалізації води в ультразвуковому полі(2015) Бурдо, О.Г.; Трішин, Ф.А.Проблеми якості та очищення води порушуються у великій кількості спеціалізованої літератури. Основним сучасним методом отримання якісної води залишається її дистиляція.
- ДокументОсобливості курсу «Енергетичний менеджмент»(2010) Бурдо, О.Г.; Перетяка, С.М.
- ДокументПорівняння методів низькотемпературної демінералізації води(2015) Бурдо, О.Г.; Трішин, Ф.А.Сформована ситуація стимулює бурхливий розвиток актуального науково-технічного напрямку – водопідготовки. Серед холодильних методів опріснення води перспективними вважаються технології блочного виморожування.
- ДокументРежимы обезвоживания в электромагнитном поле(2015) Бурдо, О.Г.Рассмотрены принципы адресной доставки энергии в процессах тепломассопереноса. Дана классификация таких технологий. Анализируются бародиффузионные процессы переноса влаги из объема продукта. Установлены механизмы и режимы ламинарной и турбулентной бародиффузии. Введено число энергетического воздействия, которое учитывает эффективность электромагнитного подвода энергии и бародиффузионных процессов переноса влаги из продукта. Проведена оценка энергетической эффективности сушилок трех поколений по числу энегретического воздействия.
- ДокументРезерви ресурсо- та енергозбереження в комбікормовому виробництві(2015) Єгоров, Б.В.; Бурдо, О.Г.; Хоренжий, Н.В.Мета роботи полягала у визначенні внутрішнього потенціалу енергозбереження у комбікормовому виробництві при використанні у якості сировини вологих кормових засобів без їх сушіння на прикладі кормової трави люцерни.