Перегляд за Автор "Буденко, С. Ф."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкспериментальне дослідження впливу холодильної обробки на якість плодових соків при їх виробництві(2017) Загорко, Н. П.; Тарасенко, В. Г.; Буденко, С. Ф.З метою удосконалення способу отримання соку гарбузів, перед віджиманням соку сировину попередньо заморожують, заморожену сировину дефростують, під час віджимання соку та отриманий сік піддають миттєвій стерилізації, що дозволяє зменшити тиск на сировину при вилученні соку механічним способом за рахунок порушення цілісності клітин утворенням кристалів льоду у клітинах та міжклітинному просторі при заморожуванні.