Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бубон Андрій"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження виробництва цукрового печива «Дніпровська суміш» та печива затяжного «Зоологічне» з застосуванням потоково-механізованих ліній в кондитерському цеху борошняних виробів м. Біляївка Одеської області.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне, 2022) Бубон Андрій
    Кондитерська промисловість є найбільшою галуззю харчової промисловості. Вона об’єднує підприємства по виробництву цукрових і борошняних кондитерських виробів. Їх асортимент налічує близько 5 тисяч найменувань. Кондитерські вироби грають велику роль в раціональному харчуванні, так як вони більш, ніж на 15% задовольняють добову норму цукру. Ця галузь виробляє харчові продукти високої калорійності і засвоюваності. Вказані властивості притаманні кондитерським виробам завдяки використанню багатьох видів високоякісної сировини, такої як цукор, патока, жири, молочні і яєчні продукти, какао-боби, ягоди, фрукти, борошно та інше. Сучасні кондитерські підприємства вирізняються прогресивними технологічними процесами, комплексною механізацією і автоматизацією виробництва, а також вантажно-розвантажувальних і складських робіт, покращенням якості праці, високою якістю готових виробів, розширенням їх асортименту і зниженням собівартості продукції. Кондитерські підприємства класифікують за двома ознаками: виробничій потужності, яка залежить від кількості і потужності технологічного обладнання, а також коефіцієнту його використання, і виробничому профілю. На сьогоднішній день кондитерський ринок є найпривабливішим, який динамічно розвивається на Україні поряд з м'ясомолочним, хлібопекарським і іншими сегментами харчової промисловості. Кондитерська галузь демонструвала впевнену динаміку росту на протязі 2001 – 2005р.р. з середньорічним приростом 10%. В кондитерській галузі використовується більше 200 механізованих потокових ліній.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок