Перегляд за Автор "Бондаренко, О. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗаморожені напівфабрикати підвищеної харчової цінності(2018) Бондаренко, О. В.; Калугіна, І. М.Мета роботи – розробка заморожених напівфабрикатів, а саме млинців, з використанням нетрадиційної сировини, яка містять органічно зв'язаний йод.
- ДокументЗарубіжний досвід ефективного управління персоналом(2020) Ізотова, А. В.; Бондаренко, О. В.При сучасних темпах розвитку підприємств набуває актуальності ефективне управління персоналом, яке полягає у грамотному мотивуванні працівників для взаємної вигоди як з боку самих підлеглих, так і організації в цілому.