Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Блоскова, Ілона Валеріївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    «Теоретичні та практичні аспекти використання білкових добавок для виробництва цільм’язових продуктів з м’яса птиці»
    (ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Блоскова, Ілона Валеріївна
    В останні десятиліття в світі все більше уваги приділяється збільшенню ресурсів харчового білка, удосконалення техніки і технології переробки традиційних і не традиційних сировинних ресурсів в галузях харчової промисловості, розширення асортименту продуктів харчування в різному ціновому діапазоні. Не виключенням є і м’ясопереробна галузь. У виробництві м’ясопродуктів увага приділяється використанню білкових добавок тваринного походження. Перспективною сировиною для виготовлення білкових добавок можна використовувати м’ясо птиці, м’ясо механічного обвалювання, яке отримується внаслідок переробки птиці. Виникає необхідність переробляти і колагенвмісну сировину, яка містить високу частку білків, основну масу яких представляє чистий колаген. Економічна ефективність проекту полягає в тому, що для виробництва білкової добавки використовують побічну сировину переробки птахопереробної галузі. Термін окупності проекту с кладає 3 роки. Дана розробка енергоощадного способу термічної обробки колагенвмісної сировини дозволить зменшити кількість відходів переробки та розширити асортимент випускаємої продукції. Комплексна добавка на основі тваринного і рослинного білку для внесення в рецепту У роботі наведені технологія отримання білкової добавки тваринного походження, дослідження функціонально–технологічних властивостей отриманої добавки. Мета і завдання. Метою представленої роботи є розробка технології Виробництва білкової добавки тваринного походження. Для досягнення цієї мети були поставлені такі завдання: - На основі аналізу інформаційних джерел обґрунтувати вибір вторинної сировини переробки птахівництва як джерело білку; - Дослідити функціонально–технологічні властивост ібілкової добавки; - провести підбір співвідношення для розробки комплексної добавки на основі тваринних та рослинних білків; - дослідити вплив розробленої комплексної добавки на біологічну цінність цільном'язових продуктів; - розрахувати економічну ефективність використання технології отримання білкової добавки тваринного походження.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок