Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бишку Вячеслав Вікторович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження виробництва льодяникової карамелі «Злітна» та карамелі з фруктовоягідною начинкою «Клюква» з застосуванням потоково-механізованних ліній в карамельному цеху.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Бишку Вячеслав Вікторович
    Українське кондитерське виробництво під час воєнного стану Майже 20% підприємств кондитерської галузі постраждали від воєнних дій або були закриті протягом 2022 року. Хоча обсяги виробництва скоротилися на 10-12%, це не призвело до дисбалансу чи дефіциту продукції на ринку. Через міграцію населення та зниження купівельної спроможності обсяги споживання також скоротилися на відсоток. Тільки десять відсотків кондитерської продукції виробляється вітчизняними виробниками, а решта припадає на імпорт. У той же час протягом 2022 року географія експорту українських товарів дещо змінилася: постачання з рф та білорусії взагалі перестали відбуватися, а поставки зросли до ЄС. Загалом обсяги експорту в 2022 році зменшилися на десять відсотків.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок