Перегляд за Автор "Битківська, М. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ106439 Композиція інгредієнтів для сироваткового напою(2016) Верхівкер, Я. Г.; Битківська, М. В.1. Композиція інгредієнтів для сироваткового напою, що містить молочну сироватку та рідкий продукт з обліпихи або з журавлини, або з чорноплідної горобини, яка відрізняється тим, що вона додатково містить мед за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %: сік з обліпихи або журавлини, або чорноплідної горобини 20-30 мед 5-10 молочна сироватка 65-75. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що сік з обліпихи вона містить в кількості 20-25 мас. %. 3. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що сік з журавлини вона містить в кількості 20-30 мас. %. 4. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що сік з чорноплідної горобини вона містить в кількості 25-30 мас. %.