Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бирка, Миколіна Юріївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Обґрунтування параметрів посолу дрібних азово-чорноморських риб з використанням харчових домішок
    (ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2022) Бирка, Миколіна Юріївна
    Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр за фахом 181 «Харчові технології», за освітньо-професійною програмою «Технології в м’ясній та рибопереробній галузях». Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса – 2022 р. Випускна робота містить наукову та технологічну частину. У науковій частині розроблено спосіб посолу шпроту чорноморського, який дозволив би знизити зменшення маси готового продукту. Ключові слова: риба, посол, вологоутримуюча здатність, фосфати, технологія.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок