Перегляд за Автор "Бирка, Миколіна Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОбґрунтування параметрів посолу дрібних азово-чорноморських риб з використанням харчових домішок(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2022) Бирка, Миколіна ЮріївнаКваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр за фахом 181 «Харчові технології», за освітньо-професійною програмою «Технології в м’ясній та рибопереробній галузях». Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса – 2022 р. Випускна робота містить наукову та технологічну частину. У науковій частині розроблено спосіб посолу шпроту чорноморського, який дозволив би знизити зменшення маси готового продукту. Ключові слова: риба, посол, вологоутримуюча здатність, фосфати, технологія.