Перегляд за Автор "Берегова, Т. А."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАдаптивність вітчизняних м’ясопереробних підприємств в сучасних економічних умовах(2016) Берегова, Т. А.
- ДокументВирішення сучасних проблем здорового харчування молоді як пріоритетний напрям гарантування національної безпеки країни(2016) Берегова, Т. А.Якiсне та безпечне здорове харчування студентської молодi має на метi забезпечити нормальне зростання органiзму, визначення iнтелектуального та фiзичного розвитку, оптимального функцiювання всiх органiв i систем, формування iмунiтету та пiдвищення адаптацiйних резервiв органiзму.
- ДокументМеханізм управління фінансово-економічною безпекою харчових підприємств(2020) Берегова, Т. А.Головною метою фінансово-економічної безпеки підприємства є гарантування його фінансової стійкості та максимально ефективного функціонування в поточному періоді, а також високий потенціал розвитку в майбутньому.
- ДокументПроблема стану безпеки на м’ясопереробних підприємствах в умовах економічної нестабільності(2016) Берегова, Т. А.Оскільки ринок м’яса та м’ясопродуктів займає особливе місце серед сегментів сільськогосподарської сировини та продовольства через свої складності в саморегулюванні та механізмів впливу на нього, проблема безпеки продукції, що виробляється, є досить актуальною, особливо після вступу України в СОТ та поступового переходу її до євроінтеграційного простору.
- ДокументСучасний стан якості та безпеки вітчизняних харчових продуктів(2018) Берегова, Т. А.На сучасному етапі життєдіяльності населення України особливого значення набуває стан якості та безпеки вітчизняних харчових продуктів як фактор здорового харчування та повноцінного розвитку нинішнього та майбутніх поколінь країни. Згідно статистики, понад 90 % споживачів хвилює безпека харчових продуктів.
- ДокументСучасні вимоги до якості вищої освіти(2020) Берегова, Т. А.
- ДокументСучасні українські реалії в умовах пандемії та економічної кризи 2020 року(2020) Берегова, Т. А.
- ДокументЯкісне та безпечне здорове харчування як запорука довгого та щасливого життя людини(2015) Берегова, Т. А.Сучасний рiвень розвитку науки про харчування дозволяє зробити висновок про те, що їжа є одним iз головних факторiв, якi визначають стан здоров'я населення.