Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Берегова, Т. А."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Адаптивність вітчизняних м’ясопереробних підприємств в сучасних економічних умовах
    (2016) Берегова, Т. А.
  • Документ
    Вирішення сучасних проблем здорового харчування молоді як пріоритетний напрям гарантування національної безпеки країни
    (2016) Берегова, Т. А.
    Якiсне та безпечне здорове харчування студентської молодi має на метi забезпечити нормальне зростання органiзму­, визначення iнтелектуального та фiзичного розвитку, оптимального функцiювання всiх органiв i систем, формування iмунiтету та пiдвищення адаптацiйних резервiв орга­нiзму.
  • Документ
    Механізм управління фінансово-економічною безпекою харчових підприємств
    (2020) Берегова, Т. А.
    Головною метою фінансово-економічної безпеки підприємства є гарантування його фінансової стійкості та максимально ефективного функціонування в поточному періоді, а також високий потенціал розвитку в майбутньому.
  • Документ
    Проблема стану безпеки на м’ясопереробних підприємствах в умовах економічної нестабільності
    (2016) Берегова, Т. А.
    Оскільки ринок м’яса та м’ясопродуктів займає особливе місце серед сегментів сільськогосподарської сировини та продовольства через свої складності в саморегулюванні та механізмів впливу на нього, проблема безпеки продукції, що виробляється, є досить актуальною, особливо після вступу України в СОТ та поступового переходу її до євроінтеграційного простору.
  • Документ
    Сучасний стан якості та безпеки вітчизняних харчових продуктів
    (2018) Берегова, Т. А.
    На сучасному етапі життєдіяльності населення України особливого значення набуває стан якості та безпеки вітчизняних харчових продуктів як фактор здорового харчування та повноцінного розвитку нинішнього та майбутніх поколінь країни. Згідно статистики, понад 90 % споживачів хвилює безпека харчових продуктів.
  • Документ
    Сучасні вимоги до якості вищої освіти
    (2020) Берегова, Т. А.
  • Документ
    Сучасні українські реалії в умовах пандемії та економічної кризи 2020 року
    (2020) Берегова, Т. А.
  • Документ
    Якісне та безпечне здорове харчування як запорука довгого та щасливого життя людини
    (2015) Берегова, Т. А.
    Сучасний рiвень розвитку науки про харчування дозволяє зробити висновок про те, що їжа є одним iз головних факторiв, якi визначають стан здоров'я населення.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок