Перегляд за Автор "Бельтюкова, С.В."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення лауріл глутамінової кислоти по сенсибілізованій люмінесценції іона Тb (ІІІ) в комплексі з ципрофлоксацином(2015) Бельтюкова, С.В.; Малинка, О.В.; Лівенцова, О.О.; Сітнікова, Ю.С.Мета даної роботи полягала в створенні методики люмінесцентного визначення ЛГК в косметичній продукції (шампунях) з використанням сенсибілізованої люмінесценції іона Tb (III).
- ДокументВисокоефективна рідинна хроматографія в аналізі стічних вод(2016) Слепцова, В.В.; Бельтюкова, С.В.
- ДокументОпределение ароматических кислот в виноградных винах с использованием твердофазной люминесцентной спектроскопии(2014) Бельтюкова, С.В.Разработана простая селективная экспрессная методика определения бензойной и галловой кислот в винах.
- ДокументОрганізація практики для студентів спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»(2015) Малинка, О.В.; Бельтюкова, С.В.Практика є невід’ємною складовою частиною професійної підготовки і виступає як один із засобів формування у майбутніх фахівців знань, умінь і навичок, необхідних для успішної та ефективної професійної діяльності, є первинним досвідом професійної діяльності і має сприяти саморозвитку студента.
- ДокументОсновні принципи організації поточного і підсумкового контролю знань студентів на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів(2009) Малинка, О.В.; Бельтюкова, С.В.
- ДокументПрофесійне спрямування навчального процесу на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів(2013) Малинка, О.В.; Бельтюкова, С.В.; Ливенцова, Е.О.В даній роботі розглядається професійне спрямування навчального процесу на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів.
- ДокументТестовые методы анализа в контроле качества питьевой воды(2016) Шморгун, Е.Г.; Бельтюкова, С.В.
- Документ