Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бельтюкова, С.В."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Визначення лауріл глутамінової кислоти по сенсибілізованій люмінесценції іона Тb (ІІІ) в комплексі з ципрофлоксацином
    (2015) Бельтюкова, С.В.; Малинка, О.В.; Лівенцова, О.О.; Сітнікова, Ю.С.
    Мета даної роботи полягала в створенні методики люмінесцентного визначення ЛГК в косметичній продукції (шампунях) з використанням сенсибілізованої люмінесценції іона Tb (III).
  • Документ
    Високоефективна рідинна хроматографія в аналізі стічних вод
    (2016) Слепцова, В.В.; Бельтюкова, С.В.
  • Документ
    Определение ароматических кислот в виноградных винах с использованием твердофазной люминесцентной спектроскопии
    (2014) Бельтюкова, С.В.
    Разработана простая селективная экспрессная методика определения бензойной и галловой кислот в винах.
  • Документ
    Організація практики для студентів спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
    (2015) Малинка, О.В.; Бельтюкова, С.В.
    Практика є невід’ємною складовою частиною професійної підготовки і виступає як один із засобів формування у майбутніх фахівців знань, умінь і навичок, необхідних для успішної та ефективної професійної діяльності, є первинним досвідом професійної діяльності і має сприяти саморозвитку студента.
  • Документ
    Основні принципи організації поточного і підсумкового контролю знань студентів на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів
    (2009) Малинка, О.В.; Бельтюкова, С.В.
  • Документ
    Професійне спрямування навчального процесу на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів
    (2013) Малинка, О.В.; Бельтюкова, С.В.; Ливенцова, Е.О.
    В даній роботі розглядається професійне спрямування навчального процесу на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів.
  • Документ
    Тестовые методы анализа в контроле качества питьевой воды
    (2016) Шморгун, Е.Г.; Бельтюкова, С.В.
  • Документ
    Форми та контроль самостійної роботи студентів у межах кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів
    (2010) Малинка, О.В.; Бельтюкова, С.В.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок