Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Безруков Андрій Олександрович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект розподільчого холодильника для напівфабрикатів з ємністю 340 тон, м. Кропивницький
    (ВСП "ОТФК ОНТУ". Відділення Енергетичних систем, 2024) Безруков Андрій Олександрович
    Аналіз ринку заморожених напівфабрикатів показав, що основні - це заморожені м'ясні напівфабрикати: пельмені, вареники та млинці з м'ясом; рибні напівфабрикати: рибні палички, нагідці, риба в паніровці. В останні роки ринок заморожених напівфабрикатів неухильно розвивається. Промисловий спосіб заморожування у великих обсягах вважається найбільш ефективним, оскільки забезпечує моментальну, шокову заморозку при дуже низькій температурі, а значить може зберегти максимум корисних речовин продукту. Серед основних тенденцій, які впливають на ринок – урбанізаційні процеси, популяризація харчування поза домом, зростання доходів населення, збільшення частки працевлаштованих жінок. Якщо аналізувати обсяги виробництва поквартально, то можна відзначити, що пік припадає на 3 та 4 квартали, а зниження попиту на заморожені напівфабрикати в літній період. У 3 кварталі оператори ринку виробили на 18,2% більше, ніж у 2 кварталі і на 9% більше, ніж в 1 кварталі 2023 року. Види м'ясних напівфабрикатів: Вироби з натурального або рубаного м'яса, що не пройшли термообробку - це напівфабрикати з м'яса. Класифікують м'ясні напівфабрикати в залежності від способу обробки м'яса і кулінарного призначення готового продукту

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок