Перегляд за Автор "Безбах, І. В."
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ107735 Пристрій для сушіння харчових дисперсних продуктів(2016) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Зиков, О. В.Пристрій для сушіння харчових дисперсних продуктів, що містить корпус, усередині якого розміщено ротор, виконаний у вигляді ротаційного термосифона, який відрізняється тим, що ротор виконано у вигляді ротаційного шнекового термосифона, корпус виконано герметичним, в корпус вмонтовано патрубок для завантаження продукту та колектор для відведення пари продукту.
- Документ107736 Пристрій для випарювання харчових рідин(2016) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Зиков, О. В.Пристрій для випарювання харчових рідин, що містить корпус, усередині якого розміщено ротор, виконаний у вигляді ротаційного термосифону, який відрізняється тим, що ротор виконано у вигляді ротаційного шнекового термосифону, корпус виконано герметичним, а в корпус вмонтовано патрубок для завантаження продукту та відведення вторинної пари.
- Документ97592 Пристрій для сушіння дисперсних матеріалів(2015) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Зиков, О. В.Пристрій для сушіння дисперсних матеріалів, що включає сушильну камеру, шаровий підігрівач, газохід, термосифон, конденсаційна ділянка якого розташована всередині шарового підігрівача, а випарна ділянка в газоході, який відрізняється тим, що конденсаційна ділянка термосифона шарового підігрівача виконана у вигляді торових камер, з'єднаних пучками труб з нахилом 50…60°, а в корпусі сушильної камери виконано канали, для відведення насиченого вологою повітря за допомогою вентилятора.
- Документ97593 Пристрій для нагрівання дисперних матеріалів(2015) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Кондратенко, О. А.; Зиков, О. В.Пристрій для нагрівання дисперсних матеріалів, що містить кульовий підігрівач, газохід і термосифон, конденсаційна ділянка якого розташована всередині кульового підігрівача, а випарна ділянка - в газоході, який відрізняється тим, що конденсаційна ділянка термосифона кульового підігрівача виконана у вигляді тороподібних камер, з'єднаних пучками труб з нахилом 50…60°.
- Документ97806 Пристрій для теплової обробки неньютонівських рідин(2015) Бурдо, О. Г.; Безбах, І. В.; Воскресенська, О. В.Пристрій для теплової обробки неньютонівських рідин, що містять корпус, всередині якого розміщено ротор, який відрізняється тим, що ротор виконаний у вигляді ротаційного термосифону, а корпус розташовано під нахилом 30-45°.
- ДокументЕкспериментальне дослідження переміщення матеріалоповітряних потоків в укриттях норійних та конвеєрних ділянок(2022) Гапонюк, О. І.; Безбах, І. В.; Гончарук, Г. А.
- ДокументЕнергетичні дослідження та теплова модернізація гімназії № 5, м. Одеса(2017) Безбах, І. В.; Чабанюк, В. Р.; Воронко, О. Ю.; Супрунець, Є. М.
- ДокументЕнергоефективні апарати для термообробки та сушіння в’язких і дисперсних харчових продуктів(2012) Безбах, І. В.; Латанський, Є. В.
- ДокументМоделювання процесів теплообміну в шнековому апараті на базі ротаційного термосифону(2020) Безбах, І. В.; Шишов, С. В.
- ДокументОсобливості проведення лабораторних робіт в дистанційному режимі(2022) Зиков, О. В.; Безбах, І. В.; Всеволодов, О. М.
- ДокументРозвиток конструкцій рекуперативних зерносушарок на базі термосифонів(2022) Безбах, І. В.
- ДокументІнтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2002) Безбах, І. В.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. Дисертація присвячена питанням створення термомеханічних агрегатів на основі ротаційних термосифонів (РТС), розробці методів їх розрахунку та оптимізації. Обгрунтована необхідність застосування термомеханічних агрегатів з РТС для обробки харчових неньютонівських рідин (ННР). Виконані дослідження доводять ефективність застосування апарата з РТС для рідин неньютонівської групи. Отримана оригінальна розрахункова методика для апаратів з РТС. Проведено комп'ютерне моделювання процесів тепловіддачі в апаратах з РТС. Визначена група харчових ННР для якої застосування РТС максимально ефективне. Виконано розрахунок та аналіз ефективності застосування апарата з РТС в лінії по виробництву яблучного повидла.