Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Батащук, А. Г."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз споживчих властивостей цільнозернового борошна
    (2020) Жигунoв, Д. О.; Вoлoшенкo, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Марченкoв, Д. Ф.; Батащук, А. Г.
    Мета даної роботи - дослідження споживчих властивостей цільнозернового борошна, отриманого за різними технологіями.
  • Документ
    Вивчення показників якості пшеничного борошна з різних регіонів України
    (2019) Бойко, Є. М.; Батащук, А. Г.
  • Документ
    Обґрунтування технології виробництва цільнозернового борошна
    (2020) Батащук, А. Г.
    Виробництво цільнозернового борошна дозволить підвищити харчову цінність та розширити асортимент продукції. Але на сьогоднішній день стандарти на цільнозернове борошно відсутні, тому показники якості борошна, представленого на вітчизняному ринку, коливаються у широких межах. Проведено визначення показників якості у цільнозерновому зерні та борошні та надано оцінку його хлібопекарських властивостей. Обґрунтовано технологію виробництва цільнозернового борошна.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок