Перегляд за Автор "Батащук, А. Г."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз споживчих властивостей цільнозернового борошна(2020) Жигунoв, Д. О.; Вoлoшенкo, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Марченкoв, Д. Ф.; Батащук, А. Г.Мета даної роботи - дослідження споживчих властивостей цільнозернового борошна, отриманого за різними технологіями.
- ДокументВивчення показників якості пшеничного борошна з різних регіонів України(2019) Бойко, Є. М.; Батащук, А. Г.
- ДокументОбґрунтування технології виробництва цільнозернового борошна(2020) Батащук, А. Г.Виробництво цільнозернового борошна дозволить підвищити харчову цінність та розширити асортимент продукції. Але на сьогоднішній день стандарти на цільнозернове борошно відсутні, тому показники якості борошна, представленого на вітчизняному ринку, коливаються у широких межах. Проведено визначення показників якості у цільнозерновому зерні та борошні та надано оцінку його хлібопекарських властивостей. Обґрунтовано технологію виробництва цільнозернового борошна.