Перегляд за Автор "Баранюк, Х. О."
Зараз показуємо 1 - 19 з 19
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз сутності основних категорій для визначення конкурентоспроможності підприємств(2019) Баранюк, Х. О.Забезпечення розвитку економіки в будь якій країні та покращення рівня життя населення, відбувається, в першу чергу, через економічну стабільність, в тому числі за рахунок забезпечення розвитку вітчизняного виробника та продовольчої безпеки в країні.
- Документ
- Документ
- ДокументДеякі аспекти зовнішньої торгівлі агропродовольчими товарами: статистична оцінка(2021) Антонюк, О. П.; Ступницька, Т. М.; Баранюк, Х. О.; Антонюк, П. О.
- ДокументДо вивчення класифікаторів (класифікацій) в економічній статистиці(2022) Антонюк, О. П.; Ступницька, Т. М.; Баранюк, Х. О.
- ДокументДослідження законодавчих аспектів проведення аудиту в Україні в сучасних умовах(2021) Ступницька, Т. М.; Баранюк, Х. О.
- ДокументДослідження окремих аспектів впливу факторів на конкурентоспроможність підприємств(2017) Баранюк, Х. О.
- Документ
- ДокументНауково-методичні аспекти обліково-аналітичної системи підприємства(2016) Немченко, В. В.; Трішин, Ф. А.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Антонюк, О. П.; Голубьонкова, О. О.; Жигайло, О. М.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Янковий, В. О.; Дойчева, К. С.; Васьковська, К. О.; Маркова, Т. Д.; Іванченков, В. С.; Баранюк, Х. О.; Гусаковський, В. А.; Зеленяк, В. В.; Леонтьєва, І. О.; Магденко, С. О.; Маштакова, І. О.; Немченко, Г. В.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Шекера, С. С.; Щукіна, О. В.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методичні положення щодо організації та функціонування обліково-аналітичної системи підприємств та організацій України за її основними підсистемами (облікової, аналітичної та контрольної) з метою задоволення потреб управління у своєчасній, якісній та корисній інформації.
- ДокументНауково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні(Каравела, 2018) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Палвашова, Г. І.; Скляр, Л. Б.; Стусницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Маркова, Т. Д.; Васьковська, К. О.; Магденко, С. О.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, Х. О.; Немченко, Г. В.; Щукіна, О. В.; Головаченко, Л. М.; Братой, О. І.; Васильєва, Ю. В.; Геращенко, А. І.; Євдосюк, С. С.; Коломієць, О. С.; Котельник, І. А.; Лазаренко, В. О.; Лагодзинська, М. С.; Левинська, В. А.; Лілік, В. О.; Мазурок, Н. О.; Ніконович, Д. В.; Плиска, Т. П.; Прокопенко, О. А.; Римар, Г. А.; Скляр, В. Ю.; Стрепенюк, М. М.; Ткачук, А. В.; Чмілевська, І. В.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій «Науково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні» висвітлюються науково-теоретичні положення організації та методології оціночної діяльності з огляду на необхідність оптимізації оціночного процесу та отримання достовірної інформації щодо справедливої вартості його об’єктів. Основний зміст монографії складається із логічно-відбудованих і пов'язаних між собою розділів, у яких розкриваються такі питання: - вивчення окремих проблем організації оціночної діяльності в Україні; - розгляд основних методичних підходів до оцінки майна, майнових прав та бізнесу в різних умовах господарювання; - обліково-аналітичний аспект процесів переоцінки активів підприємства. Практична цінність монографії полягає у тому, що результати наукових досліджень і здобутків її авторів охоплюють широке коло питань оцінки майна підприємств харчової промисловості та можуть бути корисними для організації діяльності суб’єктів, які займаються оціночною діяльністю, а також освітян, науковців і студентів економічних спеціальностей.
- ДокументОкремі аспекти державного регулювання підприємницької діяльності(2019) Баранюк, Х. О.Розвиток економіки будь-якої країни, на сьогоднішній день, залежить від зовнішніх та внутрішніх факторів впливу, тому, на нашу думку, важливим є дослідження питань державного регулювання підприємницької діяльності, вивчення досвіду іноземних країн та удосконалення системи державної підтримки малого бізнесу в країні.
- ДокументОсобливості складання фінансової звітності на підприємствах малого бізнесу в Україні(2021) Баранюк, Х. О.
- ДокументПродукція олієжирового підкомплексу України на зовнішньому ринку агропродовольчої продукції – аналіз сучасного стану та перспективи розвитку(2022) Антонюк, П. О.; Антонюк, О. П.; Ступницька, Т. М.; Баранюк, Х. О.
- ДокументСистема показників для оцінки конкурентоспроможності малого бізнесу(2018) Баранюк, Х. О.Ефективна діяльність підприємств харчової промисловості у сучасних умовах, є одним з найважливіших питань в будь-якій країні і в першу чергу, залежить від ефективності його діяльності та саме конкурентоспроможності.
- ДокументСтатистичний аналіз зовнішньої торгівлі України агропродовольчими товарами(2020) Антонюк, П. О.; Антонюк, О. П.; Головаченко, Л. М.; Баранюк, Х. О.
- ДокументСтатистичні прийоми в економічному аналізі(2021) Антонюк, О. П.; Ступницька, Т. М.; Баранюк, Х. О.
- ДокументСучасні аспекти забезпечення розвитку підприємств харчової промисловості(2018) Купріна, Н. М.; Баранюк, Х. О.Сучасний стан економіки та розвиток харчової промисловості в Україні, в першу чергу, залежить від збереження вітчизняного товаровиробника та підвищення попиту серед покупців саме на продукцію вітчизняного походження, а також виконання однієї з найважливіших задач, що постає перед сучасними підприємствами – ефективне функціонування на внутрішньому ринку та вихід на зовнішні ринки.
- ДокументСучасні методи оцінювання конкурентоспроможності підприємств України: теорія та практика(2017) Баранюк, Х. О.Ефективне функціонування будь-якого підприємства залежить, в першу чергу, від ефективності його діяльності та конкурентоспроможності, від якої залежить швидкість просування виробленої підприємством продукції, підвищення попиту та отримання можливості покращення фізичних та якісних характеристик продукції для задоволення вибагливих покупців, зайняття вагомої позиції на ринках, а також отримання значних переваг перед іншими товаровиробниками тощо.
- ДокументФінансовий аналіз власного капіталу промислового підприємства: сучасний аспект(2020) Купріна, Н. М.; Маркова, Т. Д.; Баранюк, Х. О.Актуальним аспектом в сучасних умовах функціонування промислових підприємств, в тому числі підприємств харчової промисловості є системи управління власним капіталом, забезпечення ефективності його використання та ризиків, формування ефективної його структури, визначення нормального співвідношення між власним капіталом та залученим. Для формування такої системи необхідно постійне проведення комплексного фінансового аналізу.