Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Баль-Прилипко, Л. В."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Властивості води, в аспекті впливу на якість та безпечність мясних продуктів
    (2014) Баль-Прилипко, Л. В.; Леонова, Б. І.; Старкова, Е. Р.; Олійник, О. М.; Кулакова, Л. В.
    Вода одна з найчисельніших складових сучасних м’ясних продуктів, тому технологічна дія багатьох харчових інгредієнтів залежать від її фізико-хімічних властивостей.
  • Документ
    Контроль якості стічних вод м'ясопереробних підприємств як важливий аспект екологічної безпеки
    (2019) Баль-Прилипко, Л. В.; Леонова, Б. І.; Старкова, Е. Р.
    Одним з пріоритетних напрямків розвитку промисловості України є переробна, зокрема харчова промисловість. Важливими об’єктами харчової промисловості України є м’ясопереробні підприємства, діяльність яких подекуди становить значне екологічне навантаження за рахунок застарілих технологій очистки стічних вод (або її відсутності).

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок