Перегляд за Автор "Баль-Прилипко, Л. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВластивості води, в аспекті впливу на якість та безпечність мясних продуктів(2014) Баль-Прилипко, Л. В.; Леонова, Б. І.; Старкова, Е. Р.; Олійник, О. М.; Кулакова, Л. В.Вода одна з найчисельніших складових сучасних м’ясних продуктів, тому технологічна дія багатьох харчових інгредієнтів залежать від її фізико-хімічних властивостей.
- ДокументКонтроль якості стічних вод м'ясопереробних підприємств як важливий аспект екологічної безпеки(2019) Баль-Прилипко, Л. В.; Леонова, Б. І.; Старкова, Е. Р.Одним з пріоритетних напрямків розвитку промисловості України є переробна, зокрема харчова промисловість. Важливими об’єктами харчової промисловості України є м’ясопереробні підприємства, діяльність яких подекуди становить значне екологічне навантаження за рахунок застарілих технологій очистки стічних вод (або її відсутності).