Перегляд за Автор "Бабінець, О. М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ116404 Спосіб одержання дієтичної добавки(2017) Черно, Н. К.; Бурдо, О. Г.; Науменко, К. І.; Бабінець, О. М.1. Спосіб одержання дієтичної добавки, що включає обробку свіжих пресованих хлібопекарських дріжджів хімічним реагентом, відокремлення осаду, видалення глікогену шляхом обробки 3 % розчином оцтової кислоти, відокремлення осаду від супернатанту і сушіння етиловим спиртом, який відрізняється тим, що свіжі пресовані хлібопекарські дріжджі обробляють 3 %-им розчином натрію гідроксиду, а отриману суспензію піддають обробці НВЧ-променями в надвисокочастотному електричному полі з частотою 2,45 ГГц протягом 120…360 сек. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що суспензію обробляють НВЧ-променями циклічно з наступною періодичністю: 30 сек. - обробка, 30 сек. - пауза. 3. Спосіб п. 1, який відрізняється тим, що суспензію обробляють НВЧ-променями циклічно з наступною періодичністю: 18 сек. - обробка, 42 сек. - пауза.