Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Бабенко Марія Сергіївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження сучасних технологій тістоприготування при виробництві хліба Домашнього 1/2 0,8 кг та батонів Поліських 0,5 кг у пекарні с. Нерубайське Одеської області.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Бабенко Марія Сергіївна
    В Україні хлібопекарська галузь є одною із основних складових у харчовії промисловості, та здатна забезпечувати населення різноманітними видами хлібобулочних виробів завдяки розвинутому виробництву, наявним потужностям, широкому асортименту та постійному вдосконаленню технологій. Це відіграє важливу роль у збереженні соціальної стабільності в державі. Водночас, через втрату значної частини ринків збуту та зменшення кількості споживачів, зумовлене низькою купівельною спроможністю населення і зростанням цін на хлібобулочні вироби, ринок стикається з труднощами, що посилюються інфляцією. Із розвитком ринкових відносин структура хлібопекарської промисловості зазнала змін. Упродовж останніх років більшість хлібобулочних виробів виготовляється у невеликих пекарнях, хоча значна частина продукції все ще виробляється на міських хлібозаводах, обладнаних комплексно-механізованими лініями.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок