Перегляд за Автор "Асауленко, Н. В."
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументFood-тренди в ресторанному бізхнесі як популяризація гастрономічної спадшини м. Одеса(2022) Ткачук, О. В.; Асауленко, Н. В.; Щапіна, О. Ф.
- ДокументОсновні напрямки розвитку винного туризму в Україні(2016) Асауленко, Н. В.Ідеї винного туризму швидко набирають оберти в Україні, у всіх виноробних регіонах країни — Закарпатті, Одеській і Херсонській областях — все більшу популярність отримують винні тури, формуються спеціалізовані винні маршрути, відкриваються дегустаційні зали та екскурсійні маршрути з відвідуванням виноробних виробництв.
- ДокументПерспективи розвитку SPA і Wellness напрямку в готелях м. Одеса(2019) Новічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О.; Асауленко, Н. В.Готельна галузь в Одеській області в даний час викликає великий інтерес, як в Україні, так і за кордоном. Спостерігається збільшення кількості українських та міжнародних компаній, які намагаються диверсифікувати свій бізнес. Основною причиною такого підвищеного інтересу до Одеського регіону є його багатий рекреаційний потенціал внаслідок унікальних для України природно-кліматичних умов.
- ДокументПослуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства(2021) Новічкова, Т. П.; Новічков, В. К.; Асауленко, Н. В.
- ДокументПринципи дистанційного навчання та його особливості в методиці проведення практичних занять(2021) Кожевнікова, В. О.; Ткачук, О. В.; Асауленко, Н. В.
- ДокументРозвиток кінного туризму в Одеському регіоні(2018) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.Різноманітність об’єктів культурної спадщини Одещини створила усі передумови для розвитку історично-культурного туризму як засобу популяризації її історії і культури та джерела надходжень інвестицій у соціально-економічний розвиток області. Але кінний туризм слабо розвинений в Одеському регіоні, хоча є всі передумови для його розвитку в її центральних та північних районах.
- ДокументСучасні інновації в індустрії ресторанного бізнесу(2019) Асауленко, Н. В.; Пацела, О. А.У сучасних умовах господарювання ефективний та стійкий розвиток закладів ресторанного господарства пов’язують з їх інноваційною активністю. Тому заклади індустрії гостинності все частіше мають впроваджувати у своїй діяльності різноманітні інноваційні технології та послуги, щоб забезпечити стратегічні конкурентні переваги на ринку.
- ДокументТенденції розвитку винних фестивалів України(2017) Асауленко, Н. В.Організація винних фестивалів та інших подібних подій є розширенням спектру послуг, які надаються в туризмі. Основною метою фестивалів є розвиток винної культури. Такі заходи приваблюють більше туристів.
- ДокументУправління монетизацією в ресторанному бізнесі(2021) Асауленко, Н. В.
- ДокументУправління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі(2018) Асауленко, Н. В.Усі заклади та підприємства повинні мати високий рівень конкурентоспроможності, основу якого формують інновації та ефективна реалізація інноваційної стратегії та політики підприємств.
- ДокументФорми співпраці стейкхолдерів з закладами вищої освіти(2022) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.
- ДокументІнноваційна активність індустрії гостинності(2021) Асауленко, Н. В.
- ДокументІнноваційна технологія в індустрії гостинності – аромамаркетинг(2018) Асауленко, Н. В.; Пацела, О. А.Аромамаркетинг є інноваційним способом залучення нових клієнтів і підвищення лояльності гостей за допомогою поширення в готелях та закладах ресторанного господарства спеціальних ароматів.
- ДокументІнформаційні технології – сучасний інструмент управління підприємствами гостинності(2022) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.