Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Асауленко, Н. В."

Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Food-тренди в ресторанному бізхнесі як популяризація гастрономічної спадшини м. Одеса
    (2022) Ткачук, О. В.; Асауленко, Н. В.; Щапіна, О. Ф.
  • Документ
    Основні напрямки розвитку винного туризму в Україні
    (2016) Асауленко, Н. В.
    Ідеї винного туризму швидко набирають оберти в Україні, у всіх виноробних регіонах країни — Закарпатті, Одеській і Херсонській областях — все більшу популярність отримують винні тури, формуються спеціалізовані винні маршрути, відкриваються дегустаційні зали та екскурсійні маршрути з відвідуванням виноробних виробництв.
  • Документ
    Перспективи розвитку SPA і Wellness напрямку в готелях м. Одеса
    (2019) Новічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О.; Асауленко, Н. В.
    Готельна галузь в Одеській області в даний час викликає великий інтерес, як в Україні, так і за кордоном. Спостерігається збільшення кількості українських та міжнародних компаній, які намагаються диверсифікувати свій бізнес. Основною причиною такого підвищеного інтересу до Одеського регіону є його багатий рекреаційний потенціал внаслідок унікальних для України природно-кліматичних умов.
  • Документ
    Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства
    (2021) Новічкова, Т. П.; Новічков, В. К.; Асауленко, Н. В.
  • Документ
    Принципи дистанційного навчання та його особливості в методиці проведення практичних занять
    (2021) Кожевнікова, В. О.; Ткачук, О. В.; Асауленко, Н. В.
  • Документ
    Розвиток кінного туризму в Одеському регіоні
    (2018) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.
    Різноманітність об’єктів культурної спадщини Одещини створила усі передумови для розвитку історично-культурного туризму як засобу популяризації її історії і культури та джерела надходжень інвестицій у соціально-економічний розвиток області. Але кінний туризм слабо розвинений в Одеському регіоні, хоча є всі передумови для його розвитку в її центральних та північних районах.
  • Документ
    Сучасні інновації в індустрії ресторанного бізнесу
    (2019) Асауленко, Н. В.; Пацела, О. А.
    У сучасних умовах господарювання ефективний та стійкий розвиток закладів ресторанного господарства пов’язують з їх інноваційною активністю. Тому заклади індустрії гостинності все частіше мають впроваджувати у своїй діяльності різноманітні інноваційні технології та послуги, щоб забезпечити стратегічні конкурентні переваги на ринку.
  • Документ
    Тенденції розвитку винних фестивалів України
    (2017) Асауленко, Н. В.
    Організація винних фестивалів та інших подібних подій є розширенням спектру послуг, які надаються в туризмі. Основною метою фестивалів є розвиток винної культури. Такі заходи приваблюють більше туристів.
  • Документ
    Управління монетизацією в ресторанному бізнесі
    (2021) Асауленко, Н. В.
  • Документ
    Управління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі
    (2018) Асауленко, Н. В.
    Усі заклади та підприємства повинні мати високий рівень конкурентоспроможності, основу якого формують інновації та ефективна реалізація інноваційної стратегії та політики підприємств.
  • Документ
    Форми співпраці стейкхолдерів з закладами вищої освіти
    (2022) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.
  • Документ
    Інноваційна активність індустрії гостинності
    (2021) Асауленко, Н. В.
  • Документ
    Інноваційна технологія в індустрії гостинності – аромамаркетинг
    (2018) Асауленко, Н. В.; Пацела, О. А.
    Аромамаркетинг є інноваційним способом залучення нових клієнтів і підвищення лояльності гостей за допомогою поширення в готелях та закладах ресторанного господарства спеціальних ароматів.
  • Документ
    Інформаційні технології – сучасний інструмент управління підприємствами гостинності
    (2022) Асауленко, Н. В.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок