Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Антіпіна, О."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання рослинних колорантів для забарвлення тіста для напівфабрикатів
    (2020) Антіпіна, О.; Ляшан, Г.
    Харчова цінність будь-якого продукту визначається його споживними характеристиками, у першу чергу – зовнішнім виглядом, енергетичним вкладом, корисністю – наявністю ессенціальних речовин, безпечністю для організму людини. Використання рослинної сировини для надання забарвлення тістовим напівфабрикатам для пельменів та вареників дозволяє зробити традиційну продукцію привабливішою. Рослинні колоранти мають натуральне походження, є безпечними, виявляють властивості біологічно активних речовин: вітамінну активність, антиоксидантну, імунокорегувальну здатність тощо. Виконана робота по обранню натуральної рослинної сировини для надання тістовим напівфабрикатам певного кольору.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок