Перегляд за Автор "Антіпіна, О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання рослинних колорантів для забарвлення тіста для напівфабрикатів(2020) Антіпіна, О.; Ляшан, Г.Харчова цінність будь-якого продукту визначається його споживними характеристиками, у першу чергу – зовнішнім виглядом, енергетичним вкладом, корисністю – наявністю ессенціальних речовин, безпечністю для організму людини. Використання рослинної сировини для надання забарвлення тістовим напівфабрикатам для пельменів та вареників дозволяє зробити традиційну продукцію привабливішою. Рослинні колоранти мають натуральне походження, є безпечними, виявляють властивості біологічно активних речовин: вітамінну активність, антиоксидантну, імунокорегувальну здатність тощо. Виконана робота по обранню натуральної рослинної сировини для надання тістовим напівфабрикатам певного кольору.