Перегляд за Автор "Антонюк Ю. А."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРоль івентів в успішності підприємств індустрії гостинності(2022) Скляр В. Ю.; Антонюк Ю. А.Event-захід – це інструмент маркетингу, який грає роль у формуванні іміджу підприємства, його впливу на суспільні інтереси і потреби. Разом із відвідуванням ресторану клієнт купує враження, тобто платить за власні емоції, почуття і відчуття. В рамках івенту можна презентувати ресторан цільовій аудиторії, позиціонувати заклад та популяризувати його цінності, збільшити кількість клієнтів та середній чек, створити привід новин для PR-комунікацій, підвищити престиж та повагу до закладу. Розглянуто умовний розділ на події, прийнятий у закладах ресторанного господарства, та наведено приклад такого заходу, що проходить кожного року в одеському м’ясному японському ресторані «Rokka».