Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Андріанова, Юлі"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка технології виробництва білих натуральних напівсухих та напівсолодких вин з використанням криосусла
    (ОНТУ, кафедра технологія вина та сенсорного аналізу, 2022) Андріанова, Юлі
    Нині в Україні для виготовлення напівсухих та напівсолодких вин використовється виключно купажна технологія з вакуум-суслом, що не завжди забезпечує отримання високої якості вин. У випадку, якщо використовувати кріоконцентрати виноградного сусла, то можна поліпшити органолептичні та фізико-хімічні показники, а саме вина матимуть гармонічний смак, яскравий сортовий та складний аромат. У зв'язку з цим тема проекту, яка спрямована на випуск нової продукції на винзаводі ТОВ «Одеський завод класичних вин», є актуальною. Практичне значення отриманих результатів полягає у тому, що впровадження цієї технології на підприємстві дозволить покращить якість вин з залишковим змістом цукрів, підвищити імідж підприємства, розширити його асортимент та отримати додатковий прибуток. Метою кваліфікаційної роботи є розробка науково обґрунтованих технологічних рішень щодо впровадження технології виробництва напівсухих вин високої якості. Для досягнення поставленої мети визначенні завдання: – проаналізувати існуючі технологічні рішення виробництва вин з залишковим цукром в Україні; – у сезон виноробства 2021 року закласти експеримент із виробництва білого сухого вина та використанням кріосуслу. Як контроль зробити напівсухе вино з цього ж винограду за традиційною в Україні купажною схемою з вакуум-суслом; – проаналізувати показники якості у контрорльних та експеріментальних зразках вин; – зробити висновки щодо впровадження пропонуємої технології в виробництво.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок