Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Андрейчук Ганна Василівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження виробництва цукрового печива «З корицею» та печива затяжного «Томатне» з застосуванням потоково-механізованих ліній в кондитерському цеху борошняних виробів.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Андрейчук Ганна Василівна
    Важко сказати, коли кондитерська справа почалася. Індіанці майя були першими кондитерами, які відкрили дивовижні властивості шоколаду та смак тростинового цукру, а потім готували з нього солодкі палички. Відомо, що в Єгипті під час розкопок знайдено «цукерки», виготовлені вручну з фініків. У пізні часи кондитери були привілейованими слугами королівських осіб і усієї вищої знаті в Європі.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок