Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Альхіменок Ганна Юріївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка технології напоїв з керобом для впровадження в кафе здорового харчування
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2022) Альхіменок Ганна Юріївна
    Сьогодні набуває актуальності насичення продуктів харчування біологічно активними компонентами та мікронутрієнтами. Особливо актуально це для людей з порушенням вуглеводного обміну та дизбактеріозом. В результаті первинної технологічної обробки на підприємствах харчової промисловості втрачається значна частина функціонально значучих компонентів їжі, тому організм людини не одержує ці компоненти в достатній кількості. Додавання керобу в напої дозволяє збагатити їх харчовими волокнами та мінорними цукрами.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок