Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Аксютіна, Юлія Юріївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проектування м’ясокомбінату в Одеській об-ласті з розробкою цеху по виробництву про-дукції широкого асортименту з харчової крові
    (ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Аксютіна, Юлія Юріївна
    Харчову кров забійних тварин відносять до джерел сировини для отримання харчової продукції. Високі вміст білка, мінеральних солей, вуглеводів і вітамінів визначило широке використання крові на виробництво харчової продукції. При цьому харчова цінність білків крові аналогічна білкам м’яса. У натуральном вигляді кров характеризується високої харчової цінністю і високім вмістом води, що сприяє її швидкому псуванню під впливом мікроорганізмів. Тому кров, яку отримують при переробки забійних тварин на м’ясокомбінатах, консервують або переробляють в різноманітні види харчової і технічної продукції. У зв’язку з цим у дипломному проекті розглядаються різні технології переробки харчової крові. Для чого в проекті проведені необхідні технологічні розрахунки, у тому числі сировинні, складені технологічні схеми виробництва продукції широкого асортименту, визначена кількість технологічного обладнання та працівників виробництва, проведені інженерно-технологічні розрахунки, визначені економічні показники та термін окупності цеху по переробки харчової крові..

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок