Перегляд за Автор "Аксьонова Г. О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОсобливості управління підприємствами готельно-ресторанного господарства: світовий та вітчизняний досвід(2022) Аксьонова Г. О.; Асауленко Н. В.Ефективна робота та процвітання підприємств готельно-ресторанного господарства без сумнівів залежить від структури та підходу в управлінні. Сьогодні менеджмент вважається розвиненою наукою, де винайдено багато способів та методів управління. Менеджмент безпосередньо пов’язаний зі сферою гостинності, проте має деякі відмінності в побудові структури управління, що зумовлено особливостями діяльності. Перш за все особливості можна побачити в функціях менеджменту. Планування діяльності підприємства та об’єми його збуту можна достатньо точно прорахувати завдяки залежності потоків туристів та гостей від пори року, сезонності, туристичної привабливості, святкових заходів та інше