Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Азарова, Н.Г."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Комплексні дипломні проекти у системі підвищення професійної компетентності
    (2015) Агунова, Л.В.; Азарова, Н.Г.
    Більшість випускників вищих навчальних закладів щорічно стикаються з проблемою працевлаштування. Керівники виробництв не поспішають брати молодих фахівців на виробництво. Найчастіше відмову пояснюють недостатністю професійних навичок і знань, відсутністю уявлень про посадові обов’язки і відповідальність.
  • Документ
    Методологія впровадження вимог ДСТУ ІSО 22000:2007 у дипломні проекти
    (2015) Віннікова, Л.Г.; Савінок, О.М.; Азарова, Н.Г.
    З липня 2015 року всі підприємства харчової промисловості будуть працювати відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів». Відповідно до цих вимог, працівники підприємств повинні пройти підвищення кваліфікації, з тим, щоб набути навичок та знань для роботи в цій системі. А що ж до випускників, які тільки-но отримали дипломи, та намагаються влаштуватися на роботу? Вони повинні прийти на підприємство вже з цими знаннями.
  • Документ
    Мясные полуфабрикаты для здорового питания
    (2015) Азарова, Н.Г.
    Проведены исследования и разработана рецептура рубленых полуфабрикатов для здорового питания с максимальным приближением их состава к рекомендуемому соотношению белков животного и растительного происхождения.
  • Документ
    Практична підготовка студентів до виконання курсового проектування
    (2014) Азарова, Н.Г.; Агунова, Л.В.
    Метою виконання курсового проекту є підготовка до дипломного проектування. Студенти, що навчаються за навчальними планами спеціальності 6.030601 освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” за кафедрою технології м’яса, риби і морепродуктів вивчають дисципліну „Техніка і технологія галузей харчових виробництв”. Матеріал даної дисципліни дає можливість студентам ознайомитись з технологією отримання м’ясної сировини і виробництвом з неї м’ясних продуктів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок