Перегляд за Автор "Азарова, Н.Г."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКомплексні дипломні проекти у системі підвищення професійної компетентності(2015) Агунова, Л.В.; Азарова, Н.Г.Більшість випускників вищих навчальних закладів щорічно стикаються з проблемою працевлаштування. Керівники виробництв не поспішають брати молодих фахівців на виробництво. Найчастіше відмову пояснюють недостатністю професійних навичок і знань, відсутністю уявлень про посадові обов’язки і відповідальність.
- ДокументМетодологія впровадження вимог ДСТУ ІSО 22000:2007 у дипломні проекти(2015) Віннікова, Л.Г.; Савінок, О.М.; Азарова, Н.Г.З липня 2015 року всі підприємства харчової промисловості будуть працювати відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів». Відповідно до цих вимог, працівники підприємств повинні пройти підвищення кваліфікації, з тим, щоб набути навичок та знань для роботи в цій системі. А що ж до випускників, які тільки-но отримали дипломи, та намагаються влаштуватися на роботу? Вони повинні прийти на підприємство вже з цими знаннями.
- ДокументМясные полуфабрикаты для здорового питания(2015) Азарова, Н.Г.Проведены исследования и разработана рецептура рубленых полуфабрикатов для здорового питания с максимальным приближением их состава к рекомендуемому соотношению белков животного и растительного происхождения.
- ДокументПрактична підготовка студентів до виконання курсового проектування(2014) Азарова, Н.Г.; Агунова, Л.В.Метою виконання курсового проекту є підготовка до дипломного проектування. Студенти, що навчаються за навчальними планами спеціальності 6.030601 освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” за кафедрою технології м’яса, риби і морепродуктів вивчають дисципліну „Техніка і технологія галузей харчових виробництв”. Матеріал даної дисципліни дає можливість студентам ознайомитись з технологією отримання м’ясної сировини і виробництвом з неї м’ясних продуктів.