Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Автьонова Яна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розроблення процедур управління якістю та безпечністю виробництва філе курячого сиров’яленого в умовах ФОП «Колеснік В. Г.»
    (ОНТУ, кафедра харчової хімії, експертизи та біотехнологій, 2025) Автьонова Яна
    Актуальність: Сиров’ялене філе куряче відноситься до делікатесних мясних продуктів. Основними інгредієнтами суцільномязових сиров'ялених виробів є м'ясна сировина, сіль, спеції, що додає продукції такий імідж як натуральність та екологічність. Особливістю виготовлення сиров’ялених суцільно м’язових продуктів є відсутність теплової обробки, а готовність досягається за рахунок біохімічних процесів в результаті соління, дозрівання та сушіння. Саме цей фактор є причиною виникнення ризику при технологічних процесах, що є підставою для експертизи продукту щодо дотримання показників якості та безпечності та контролю під час виробництва. Мета: Розроблення плану НАССР виробництва філе курячого сиров’яленого в умовах ФОП «Колеснік В. Г.» Об’єкт дослідження: технологічна експертиза виробництва філе курячого сиров’яленого. Предмет дослідження: нормативні документи, рецептура, технологія, технохімічний контроль, небезпечні чинники технології, план НАССР, програми-передумови. Кваліфікаційну роботу представлено пояснювальною запискою та графічною частиною. У пояснювальній записці наведено: історію та структуру підприємства ФОП «Колеснік В. Г.», опис сировинної зони; асортимент даного підприємства, схему та опис технологічного процесу та технологічно-транспортного обладнання, продуктовий розрахунок; описано технологічну експертизу виробництва та стандартизацію продукції; представлені програми-передумови для виробництва курячого сировяленого філе в умовах ФОП «Колеснік В. Г.» (смт. Овідіополь); описано принципи охорони праці та навколишнього середовища для даного підприємства; надано оцінку економічної ефективності впровадження системи НАССР. У графічній частині наведено наступні матеріали: блок-схему технологічного процесу виробництва філе, апаратурну схема виробництва філе, готового продукту згідно НАССР; план НАССР та ОПП виробництва філе.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок