Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Іоргачова, К.Г."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання борошна з пшениці ваксі в технології галет на основі крохмальних сиропів
    (2015) Іоргачова, К.Г.; Хвостенко, К.В.; Приз, І.В.
    В ході проведення роботи нами було досліджено можливість повної заміни цукру на мальтозний сироп в рецептурі галет «Арктика».
  • Документ
    Використання борошна пшениці ваксі для уповільнення черствіння сирцевих пряників
    (2014) Іоргачова, К.Г.
    Вивчався вплив заміни 25, 50, 75 і 100% хлібопекарського пшеничного борошна на безамілозне для стабілізації якості сирцевих пряників при зберіганні.
  • Документ
    Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів
    (2014) Іоргачова, К.Г.
    Встановлено, що використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технологіях борошняних виробів сприятиме розширенню асортименту функціональних виробів, підвищенню їх якості та харчової цінності.
  • Документ
    Зміна якості бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна при зберіганні
    (2014) Іоргачова, К.Г.
    Вивчався вплив нехлібопекарських видів борошна на зміну якісних характеристик бісквітів при зберіганні.
  • Документ
    О мотивації самостійної роботи студентів
    (2017) Іоргачова, К.Г.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.
    Саме самостійна робота формує у студента готовність до самоосвіти, створює базу безперервної освіти протягом життя, можливість постійно підвищувати свою кваліфікацію, здатність адаптуватися та орієнтуватися у професійному просторі, а якщо потрібно, змінювати спеціалізацію, бути свідомим і активним громадянином і творцем.
  • Документ
    Оптимізація складу безглютенових бісквітних напівфабрикатів
    (2015) Іоргачова, К.Г.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.
    Метою даної роботи є оптимізація складу бісквітних напівфабрикатів на основі вивчення впливу безглютенових видів борошна на структурно-реологічні властивості, показники якості БН для розробки нових видів виробів спеціального призначення.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок