Перегляд за Автор "Івахнюк Євгеній"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПорівняльний аналіз способів термообробки хлібних виробів(ОНТУ, кафедра холодильних установок і кондиціювання повітря, 2025) Івахнюк ЄвгенійРобота містить 91 с., 26 рис., 30 табл., 16 літературних джерел, 15 слайдів ілюстративного матеріалу В дипломній роботі розглянуті питання пов’язані з випічкою хлібних виробів з метою максимального зберігання якості продукту. Проведено дослідження як вакуумного охолодження, так і шокового заморожування Доведено, що метод вакуумування більш доцільний в порівнянні з заморожуванням. Проведено розрахунок основного і допоміжного холодильного обладнання. А також освітлені питання економіки, охорони праці та цивільної оборони.