Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Івахнюк Євгеній"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Порівняльний аналіз способів термообробки хлібних виробів
    (ОНТУ, кафедра холодильних установок і кондиціювання повітря, 2025) Івахнюк Євгеній
    Робота містить 91 с., 26 рис., 30 табл., 16 літературних джерел, 15 слайдів ілюстративного матеріалу В дипломній роботі розглянуті питання пов’язані з випічкою хлібних виробів з метою максимального зберігання якості продукту. Проведено дослідження як вакуумного охолодження, так і шокового заморожування Доведено, що метод вакуумування більш доцільний в порівнянні з заморожуванням. Проведено розрахунок основного і допоміжного холодильного обладнання. А також освітлені питання економіки, охорони праці та цивільної оборони.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок