Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Іванюк, Тетяна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Експертиза технологічного процесу виробництва борошна пшеничного фасованого вищого сорту ТМ «Богумила»
    (ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) Іванюк, Тетяна
    Виробничий процес переробки зерна в борошно на борошномельних заводах залежить від наступних основних чинників: якості зерна, що надходить на переробку, ступеня досконалості технологічного процесу; якості і стану технологічного обладнання. Вирішальне значення для оцінки якості зерна, як сировини для борошномельної промисловості мають його технологічні – борошномельні і хлібопекарські властивості. Під технологічними властивостями слід розуміти сукупність властивостей зерна і вироблюваної з нього борошно, які обумовлюють поведінку сировини в процесі його переробки на борошномельних заводах і хлібозаводах. Технологічні властивості зерна характеризуються кількісними і якісними показниками і визначаються наступними показниками: загальним виходом борошна та її якістю, виходом і якістю борошна високих сортів (борошна вищого і першого сортів і манної крупи), кількістю витягнутих крупок і дунст, ступенем помелу оболонок, витратою енергії на вироблення. Всі ці показники знаходяться в прямій залежності від властивостей самого. Тому метою даної роботи є проведення технологічної експертизи виробництва борошна пшеничного фасованого вищого сорту торгівельної марки «Богумила» та розробка НАССР-плану його виробництва.. У роботі були вирішанні такі завдання, як: аналіз технологічного процесу виробництва борошно пшеничного вищого сорту; аналіз технологічно-транспортного обладнання виробництва; продено технологічну експертизу виробництва борошно пшеничного вищого сорту; визначили можливу фальсифікацію та дефекти виробництва борошна; розробили НАССР-план та визначати критичні контрольні точки та визначили шляхи організації охорони праці та навколишнього середовища підприємства.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок