Перегляд за Автор "Іванова, Г.С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБулочка на основі зернових сумішей(2015) Іванова, Г.С.В процесі досліджень визначався вплив складу зернових сумішей на хід технологічного процесу і показники якості здобних виробів.
- ДокументСамостійна робота студентів як важлива форма організації учбового процесу(2016) Гордієнко, Л.В.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.; Іванова, Г.С.В даній роботі розглядається самостійна робота студентів як важлива форма організації учбового процесу.
- ДокументТехнологічні рішення для підвищення якості хлібних виробів на зерновій основі(2015) Макарова, О.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Іванова, Г.С.Актуальність удосконалення технології зернових виробів обумовлена тим, що в даний час особлива увага приділяється впровадженню безвідходних технологій і комплексній переробці сільськогосподарської сировини, що дозволяє раціонально використовувати зернові ресурси, знизити собівартість продукції, а також отримати нові харчові продукти з підвищеною харчовою і зниженою енергетичною цінністю.