Перегляд за Автор "Єрмолович, Роман"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка технології переробки зерна рису в крупи на підприємстві продуктивністю 100 т/д(ОНАХТ, кафедра технології переробки зерна, 2021) Єрмолович, РоманТема: «Розробка технології переробки зерна рису в крупи на підприємстві продуктивністю 100 т/д» Актуальність теми До традиційного асортименту круп’яних продуктів з рису відносяться крупи рисові шліфовані, крупи рисові шліфовані подрібнені і крупи рисові подрібнені, а також борошно. В процесі роботи розроблено структуру та обґрунтовано режими переробки зерна рису в крупи та плющені продукти із застосуванням традиційних режимів виробництва круп і плющених продуктів із злакових культур. Доведено високу економічну ефективність будівництва такого підприємства. Кваліфікаційна робота складається із вступу, змісту, 6 розділів, висновків, списку використаної літератури та креслень (12 листів формату А1)