Перегляд за Автор "Єриганов, К.В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження у навчальний процес нових методів мікробіологічних досліджень(2014) Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Шпирко, Т.В.; Єриганов, К.В.В даній роботі розглядається впровадження у навчальний процес нових методів мікробіологічних досліджень.
- ДокументДослідження показників безпечності біорозкладної упаковки для харчових продуктів(2015) Дроздов, О.І.; Єриганов, К.В.Питання розробки і виготовлення тари та упаковки для харчових продуктів, як наймасовішої групи споживчих товарів, що не завдавала б шкоди навколишньому середовищу за рахунок спрямованої або некерованої біоконверсії, є гостро актуальним у теперішній час.
- ДокументУдосконалення лабораторного практикуму з мікробіології галузі(2015) Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Шпирко, Т.В.; Єриганов, К.В.У наш час антибіотики широко використовуються у тваринництві як для стимуляції набору ваги та лікування хвороб у тварин, так і для знезараження кормів. При цьому залишки антибіотиків у молоці, м’ясі, м’ясних субпродуктах, яйцях та рибі можуть становити небезпеку для людей: викликати алергічні захворювання, отруєння, дисбіози шлунково-кишкового тракту.