Перегляд за Автор "Єгоров, Б. В."
Зараз показуємо 1 - 20 з 71
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ100493 Спосіб приготування збагаченої питної води для сільськогосподарської птиці(2015) Єгоров, Б. В.; Кузьменко, Ю. Я.Спосіб приготування збагаченої питної води для сільськогосподарської птиці, що включає введення в питну воду біологічно активних речовин і наступне перемішування отриманої суміші, який відрізняється тим, що в питну воду вводять метіонін, ронозим VP і культуральну рідину.
- Документ106174 Спосіб виробництва кормової добавки(2016) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.1. Спосіб виробництва кормової добавки, що включає подрібнення зернової сировини, змішування подрібненої зернової сировини з високовологими відходами та екструдування отриманої суміші, який відрізняється тим, що зерно ячменю кількістю 88-92 мас. % і яблучні вичавки кількістю 8-12 мас. % подрібнюють окремо до розміру часток 2-3 мм, подрібнене зерно ячменю розділяють на дві частини і готують попередню суміш шляхом змішування першої частини подрібненого зерна ячменю з яблучними вичавками при масовому співвідношенні 1:1 протягом 160-200 с до утворення гомогенної маси, після цього готують основну суміш шляхом змішування другої частини подрібненого зерна ячменю з попередньою сумішшю, приготовлену таким чином основну суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують до температури, яка не перевищує температуру навколишнього середовища більше ніж на 10 °C. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що охолоджений екструдат подрібнюють до розміру часток 2-3 мм.
- Документ107508 Жирова композиція для комбікормів(2015) Єгоров, Б. В.; Фігурська, Л. В.В основу винаходу поставлено задачу створити, на підставі фізіологічної потреби організму у жирних кислотах, таку жирову композицію, у якій шляхом введення додаткових компонентів досягається можливість одержання повноцінного збалансованого продукту, який задовольняє потреби форелі у необхідних поживних і біологічно-активних речовинах, сприяє їх нормальному росту, добре засвоюється організмом, придатний для зберігання.
- Документ117319 Композиція інгредієнтів для виробництва білково-вітамінно-мінеральної добавки для собак(2018) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Дубовенко, І. Є.1. Композиція інгредієнтів для виробництва білково-вітамінно-мінеральної добавки для собак, що містить борошно аквакультури, а також компоненти, які містять білок, вітаміни, незамінні амінокислоти, мінеральні речовини і мікроелементи, яка відрізняється тим, що додатково містить мідієве, креветкове, водоростеве і виноградне борошно, білок колагеновий яловичий, дріжджі пивні кормові, солод житній сухий, сорбент на основі глини, цеоліт, діатоміт, сірку, імунобактерин-D, премікс, а також сухі екстракти шабельнику, розторопші, хвощу і живокосту, при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: мідієве борошно 30,0-35,0 креветкове борошно 20,0-23,0 водоростеве борошно 3,0-5,0 білок колагеновий яловичий 20,0-21,0 дріжджі пивні кормові 5,0-6,0 солод житній сухий 3,0-5,0 виноградне борошно 4,0-5,0 сорбент на основі глини 0,8-1,2 цеоліт 0,8-1,2 діатоміт 0,8-1,2 сірка 0,8-1,0 сухий екстракт шабельнику 0,5-1,0 сухий екстракт розторопші 0,5-1,0 сухий екстракт хвощу 0,5-1,0 сухий екстракт живокосту 0,5-1,0 імунобактерин-D 0,5-1,0 премікс 1,0-2,0. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що містить як сорбент на основі глини кормову добавку "Вітакорм". 3. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як премікс містить премікс "Комбіко".
- Документ11935 Вологий корм для собак(2007) Єгоров, Б. В.; Мардар, М. Р.; Бордун, Т. В.Вологий корм для собак, що містить м'ясо і м'ясні субпродукти, зернову сировину, сировину, що утримує жир, сіль, овочі, м'ясо-кісткове борошно, бульйон, який відрізняється тим, що як джерело вуглеводів, білка, вітамінів групи В використовують термічно оброблену зернову сировину, як джерело білка - рибне борошно, дріжджі кормові, дріжджі пивні і трав'яне борошно, як джерело вітамінів, мінеральних речовин та незамінних амінокислот - премікс для собак, кісткове борошно, як джерело ненасичених жирних кислот - жирову композицію, як джерело йоду - йодовану сіль при такому співвідношенні компонентів, мас. %: м'ясо 5,0-10,0 м'ясні субпродукти м'які (І, ІІ категорії) та кісткові 15,0-30,0 зернова сировина (термічно оброблена) 24,0-35,0 рибне борошно 2,0-5,5 м'ясо-кісткове борошно 2,0-5,5 дріжджі кормові 0,2-1,0 дріжджі пивні 0,3-1,5 трав'яне борошно 1,5-2,6 премікс для собак 0,2-0,3 кісткове борошно 0,7-1,0 жирова композиція 1,2-6,6 овочі 9,0-29,0 сіль йодована 0,1-0,2 бульйон решта. 2. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить молоко цільне сухе у кількості 3,0мас. %, рибу у кількості 4,0мас. %, риб'ячий жир у кількості 1,0мас. %, водорості у кількості 2,0мас.% і желатин харчовий у кількості 1,5мас. %. 3. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить молоко цільне сухе у кількості 3,0мас. %, риб'ячий жир у кількості 1,0мас. %, цикорій у кількості 1,0мас. %. 4. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить буряковий жом сухий у кількості 5,0мас. %, цикорій у кількості 3,5мас. %, желатин харчовий у кількості 1,5мас. %. 5. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить молоко цільне сухе у кількості 4,0мас.%, яєчний порошок у кількості 1,0мас. %.
- Документ131566 Спосіб виробництва кормової добавки(2019) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.; Теплик, І. В.Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до галузі кормовиробництва, і може бути використана для приготування комбікормів для сільськогосподарської птиці.
- Документ131567 Спосіб виробництва кормової добавки(2019) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.; Теплик, І. В.Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до галузі кормовиробництва, і може бути використана для приготування комбікормів для сільськогосподарських тварин, зокрема для великої рогатої худоби та свиней.
- Документ134823 Спосіб одержання суміші крупок гранульованого комбікорму(2019) Єгоров, Б. В.; Батієвська, Н. О.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити спосіб одержання суміші крупок гранульованого комбікорму, в якому, шляхом включення до технологічного процесу обробки сировини в експандері, подрібнення експандату та подрібнення гранульованого комбікорму, просіювання продуктів подрібнення, забезпечити зменшення енергетичних витрат на виробництво 1 т продукції, підвищити загальний вихід та якісні властивості кінцевого продукту.
- Документ14123 Комбікорм для собак(2007) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.Комбікорм для собак, що містить м'ясний компонент, борошно м'ясо-кісткове, борошно рибне, пшеницю, премікс, який відрізняється тим, що додатково містить овес, м'ясний компонент у ви- гляді субпродуктів 1 категорії та м'ясних обрізків і жирову композицію, при такому співвідношенні компонентів в 1кг комбікорму, г: пшениця екструдована - 150, овес екструдований - 300, обрізки яловичі - 135, серце яловиче - 110, печінка яловича - 40, м’ясо-кісткове борошно - 100, рибне борошно - 65, жирова композиція - 90, премікс - 10.
- Документ145328 Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві мінеральних преміксів(2020) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Булюк, В. В.Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві мінеральних преміксів, що включає приймання окремо висівок пшеничних і борошна вапнякового, вилучення сторонніх домішок, дозування висівок пшеничних і борошна вапнякового, змішування висівок пшеничних і борошна вапнякового у заданих співвідношеннях, відволожування, просіювання для розподілу на фракції, подрібнення крупної фракції і змішування дрібної і подрібненої фракцій, який відрізняється тим, що отриманий розсипний комплексний наповнювач піддають окатуванню, окатиші охолоджують і фракціонують шляхом просіювання на ситах з різними діаметрами отворів, отримані окатиші різних фракцій подають у виробництво мінеральних преміксів для різних вікових груп сільськогосподарських тварин і птиці або фасування готового продукту, при цьому висівки пшеничні і борошно вапнякове беруть при їх масовому співвідношенні (10…15):(85…90) відповідно.
- Документ145329 Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві комплексних преміксів(2020) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Булюк, В. В.Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві комплексних преміксів, що включає приймання окремо висівок пшеничних і борошна вапнякового, вилучення сторонніх домішок, дозування висівок пшеничних і вапнякового борошна, змішування висівок пшеничних і борошна вапнякового у заданих співвідношеннях, відволожування, просіювання для розподілу на фракції, подрібнення крупної фракції і змішування дрібної і подрібненої фракцій, який відрізняється тим, що отриманий розсипний комплексний наповнювач для комплексних преміксів піддають стабілізації складу шляхом брикетування або гранулювання з одночасним введенням 2,5-3,5 мас. % 2,5 %-го водного розчину карбоксиметилцелюлози, сформований комплексний наповнювач охолоджують, подрібнюють та фракціонують, крупну фракцію направляють на повторне подрібнення, дрібну фракцію подають на фасування готового продукту, при цьому висівки пшеничні і борошно вапнякове беруть, при масовому співвідношенні (50-55):(45-50) відповідно.
- Документ21401 Спосіб підготовки комплексних наповнювачів при виробництві преміксів(2007) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Браженко, В. Є.Спосіб підготовки комплексних наповнювачів при виробництві преміксів, що включає приймання висівок, вилучення сторонніх домішок, накопичення висівок в бункерах, сушіння, просіювання для розподілу на фракції, здрібнення та змішування з компонентом із гідрофільною здатністю, який відрізняється тим, що змішування з компонентом із гідрофільною здатністю проводять перед сушінням, процес сушіння відбувається за рахунок змішування висівок з компонентом із гідрофільною здатністю та витримування суміші у накопичувальних ємностях протягом 4 годин, а як компонент з гідрофільною здатністю використовують вапнякове борошно.
- Документ21485 Композиція інгредієнтів комплексних наповнювачів при виробництві преміксів(2007) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Браженко, В. Є.1. Композиція інгредієнтів комплексних наповнювачів, що містить інгредієнт рослинного походження та інгредієнт мінерального походження, яка відрізняється тим, що як інгредієнт рослинного походження вона містить висівки пшеничні, як інгредієнт мінерального походження - кормову крейду за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %: висівки пшеничні 70-75 вапнякове борошно 25-30. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вказані компоненти містяться за наступним співвідношенням, мас. %: висівки пшеничні 10-15 вапнякове борошно 90-85. 3. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вказані компоненти містяться за наступним співвідношенням, мас. %: висівки пшеничні 50-55 вапнякове борошно 50-45.
- Документ26172 Спосіб збагачення зернової суміші лізином при екструдуванні(2007) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Ситько, О. М.Спосіб збагачення зернової суміші лізином, що передбачає підготовку зернових компонентів, змішування зернових компонентів з білковим збагачувачем, екструдування отриманої суміші, охолодження та подрібнення отриманого екструдату та змішування з іншими компонентами комбікормів, який відрізняється тим, що як білковий збагачувач використовують рідкий концентрат лізину.
- Документ26207 Лінія підготовки комплексних наповнювачів при виробництві преміксів(2007) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Браженко, В. Є.Лінія підготовки комплексних наповнювачів при виробництві преміксів, яка містить сепаратор, наддозаторні бункери, живильники-розвантажувачі, багатокомпонентний дозатор, змішувач періодичної дії, наддробарний бункер, молоткову дробарку, просіювач, яка відрізняється тим, що додатково містить чотири норії, магнітні сепаратори, перекидні клапани, бункери для відволожування, конвеєр, причому вихід з першої норії сполучений з входом сепаратора, вихід з якого через перший магнітний сепаратор сполучений з наддозаторними бункерами, виходи з бункерів через живильники-розвантажувачі сполучені з першим та другим входами багатокомпонентного дозатора, а вихід з букера через живильник-розвантажувач сполучений з входом перекидного клапана, перший вихід якого сполучений з третім входом багатокомпонентного дозатора, а другий вихід з першою норією, вихід з бункера через живильник-розвантажувач сполучений з входом перекидного клапана, перший вихід якого сполучений з четвертим входом багатокомпонентного дозатора, а другий вихід сполучений з першою норією, вихід з багатокомпонентного дозатора сполучений з входом змішувача періодичної дії, вихід якого сполучений з входом перекидного клапана, перший вихід якого сполучений з першим входом наддробарного бункера, а другий вихід через конвеєр сполучений з третьою норією, вихід якої сполучений з входом просіювача, перший вихід якого сполучений з другим входом наддробарного бункера, а другий вихід через магнітний сепаратор сполучений з першим входом другої норії, вихід наддробарного бункера через магнітний сепаратор сполучений з входом молоткової дробарки, вихід якої сполучений з другим входом другої норії, вихід другої норії сполучений з входом оперативних бункерів для відволожування, виходи яких сполучені з четвертою норією.
- Документ32234 Спосіб підвищення кормової цінності зерна(2008) Єгоров, Б. В.; Давиденко, Т. М.Спосіб підвищення кормової цінності зерна, що включає підготовку зернових компонентів та дріжджування концентрованих кормів, який відрізняється тим, що дріжджовані концентровані корми змішують з цілим зерном у співвідношенні 25-35 % до 65-75 % відповідно, витримують протягом 1,5-2,0 годин, екструдують отриману суміш при відомих умовах, охолоджують та подрібнюють.
- Документ39718 Поживне середовище для вирощування хлібопекарських дріжджів(2019) Єгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Давиденко, Т. М.Поживне середовище для вирощування хлібопекарських дріжджів, що містить основу, сульфат амонію, однозаміщений фосфат калію, двозаміщений фосфат калію, сульфат магнію, хлорид натрію, хлорид кальцію, яке відрізняється тим, що як основу середовище містить гідролізат зерна пшениці, отриманий шляхом осолодження зерна.
- Документ40160 Поживне середовище для вирощування хлібопекарських дріжджів(2009) Єгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Давиденко, Т. М.Поживне середовище для вирощування хлібопекарських дріжджів, що містить основу, сульфат амонію, однозаміщений фосфат калію, двозаміщений фосфат калію, сульфат магнію, хлорид натрію, хлорид кальцію, яке відрізняється тим, що як основу середовище містить гідролізат зерна кукурудзи, отриманий шляхом осолодження зерна.
- Документ42551 Спосіб виробництва вологого корму для домашніх тварин(2009) Єгоров, Б. В.; Бордун, Т. В.1. Спосіб виробництва вологого корму для домашніх тварин, що передбачає підготовку м'ясної та зернової сировини, жиру, приготування фаршу, фасування та стерилізацію готового продукту, який відрізняється тим, що додатково використовують рибну сировину, суміш сухих компонентів та біологічних добавок, овочі, причому як жировий компонент використовують жирову композицію, як м'ясну сировину додатково використовують м'ясо птиці або кроля та яловичі субпродукти І та II категорій, субпродукти птиці, при цьому з м'яса птиці та кроля попередньо видаляють трубчасті кістки, промивають, печінку жилують, нарізають на шматки масою 300-500 г, промивають в холодній воді та/або бланшують при кипінні протягом 15-20 хв., при гідромодулі 1:3, вимочують або промивають холодною водою серце та/або бланшують при кипінні 50-60 хв., при гідромодулі 1:3, легені вимочують та/або нарізають на шматки масою 300-400 г і бланшують при кипінні 50-60 хв., при гідромодулі 1:3, нирки жилують, розрізають вздовж пополам або на 4-16 частин, ретельно промивають або вимочують в холодній проточній воді, до видалення властивого їм запаху та/або бланшують при кипінні протягом 5-10 хв., при гідромодулі 1:1, рубець миють в теплій воді, зачищають, нарізають на шматки масою 400-500 г та/або бланшують при кипінні протягом 50-60 хв., при гідромодулі 1:3, мізки промивають та/або бланшують в киплячій воді 10-15 хв., при гідромодулі 1:3, м'ясо діафрагми та м'ясні обрізки оглядають, жилують і миють в чанах або мийних барабанах, селезінку очищують, жилують і миють в чанах або мийних барабанах та/або бланшують при кипінні 50-60 хв., при гідромодулі 1:3, вим'я звільняють від залишків жиру, розрізають на шматки масою 300-400 г та/або бланшують 35-40 хв., при гідромодулі 1:3, після бланшування яловичі субпродукти І та II категорій охолоджують до температури не вище 12 °С, субпродукти птиці очищають, миють в проточній воді та/або бланшують до розм'якшення, при гідромодулі 1:3, охолоджують до температури не вище 12 °С, рибну сировину очищають і промивають, підготовлені таким чином компоненти подрібнюють на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм, очищені зернові компоненти здрібнюють до розмірів частинок 3-4 мм, дозують та змішують, суміш зернових компонентів пропарюють, екструдують, екструдат охолоджують, подрібнюють і просіюють, сухі компоненти та біологічні добавки очищують від домішок, просіюють, здрібнюють, дозують і змішують, овочі калібрують, миють, обчищають, повторно миють, ріжуть і видаляють з них домішки та/або піддають бланшуванню до розм'якшення, охолоджують до температури не вище 12 °С, подрібнюють на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм, тваринні жири очищують, підігрівають, дозують та змішують із попередньо очищеною і здозованою рослинною олією та/або риб'ячим жиром, а також з антиокиснювачем та емульгатором, підготовлені таким чином компоненти обробляють у кутері або мішалці протягом 5-8 хв. до отримання однорідної мазеподібної маси, при цьому спочатку завантажують більш грубу сировину, потім більш м'яку і лускоподібний заморожений кістковий бульйон в кількості 4,5-5 % від маси основної м'ясної та/або рибної сировини, додають суміш сухих компонентів та біологічних добавок, суміш зернових компонентів, овочі, жирову композицію, причому в процесі кутерування рівномірно доливають кістковий бульйон, який одержують після виварювання кісток, для приготування якого трубчасту рядову кістку, кулаки від трубчастих кісток промивають в проточній холодній воді, рядову кістку після миття подрібнюють, кістки завантажують в двостінний котел, заливають водою при гідромодулі 1:3 і варять протягом 3,5-4 год. при температурі 95-96 °С, після закінчення варіння бульйон відстоюють і видаляють з поверхні жир, одержаний бульйон очищують, фільтрують на сітчастих фільтрах з отворами діаметром 0,7-0,8 мм. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що як рибну сировину використовують рибу або продукти її переробки. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що як жирову композицію використовують суміш рослинних олій соняшникової та/або кукурудзяної, та/або соєвої та тваринних жирів та/або свинячого, та/або курячого жиру, та/або риб'ячого жиру, а також антиокиснювача та емульгатора.
- Документ48241 Вологий комбікорм для кішок(2010) Єгоров, Б. В.; Бордун, Т. В.1. Вологий комбікорм для кішок, що містить м'ясо куряче II категорії, як м'ясний компонент, печінку, серце і вим'я яловичі, як субпродукти яловичі І категорії, рубець і легені яловичі, як субпродукти яловичі II категорії, рибу, зерно екструдоване подрібнене, борошно рибне як кормовий продукт харчових виробництв, жир яловичий і свинячий, як жировий компонент, вітамін А і таурин, як біологічно активні речовини, який відрізняється тим, що він додатково містить моркву та/або гарбуз, та/або буряк, як овочевий компонент, печінку та/або серце, та/або м'язовий шлунок птиці, як субпродукти птиці, а також бульйон, при цьому додатково комбікорм містить як м'ясний компонент м'ясо яловиче II категорії і кроля II категорії, як м'ясні субпродукти яловичі І категорії - м'ясні обрізки, мізки і нирки, як м'ясні субпродукти яловичі II категорії - селезінку і м'ясо стравоходу, як зерно екструдоване подрібнене - зерно пшениці та/або кукурудзи, та/або вівса лущеного, та/або ячменю лущеного, та/або сої, та/або крупи рисової, як кормові продукти харчових виробництв - борошно м'ясо-кісткове, борошно кісткове, дріжджі кормові та дріжджі пивні, як жировий компонент - жир курячий, кукурудзяну та/або соняшникову, та/або соєву олію, концентрат фосфатидний, вітамін Е або комплекс жиророзчинних вітамінів A, D, Е, як біологічно активні речовини - премікс для кішок, сіль кухонну та йодовану. 2. Вологий комбікорм за п. 1, який відрізняється тим, що для кошенят, кішок у період вагітності і лактації, а також у період стресу він додатково містить яєчний порошок, як кормові продукти харчових виробництв, у кількості 1,5-7,0 мас. %. 3. Вологий комбікорм за п. 1, який відрізняється тим, що для кошенят, кішок у період вагітності і лактації, а також у період стресу він додатково містить жир риб'ячий, як жировий компонент, у кількості 10,0-15,0 мас. %. 4. Вологий комбікорм за п. 1, який відрізняється тим, що для кошенят, кішок у період вагітності і лактації, а також у період стресу він додатково містить молоко сухе, як кормові продукти харчових виробництв, у кількості 3,0-7,0 мас. %. 5. Вологий комбікорм за п. 1, який відрізняється тим, що для кошенят він додатково містить борошно з водоростей, як біологічно активні речовини, у кількості 2,0-5,0 мас. %. 6. Вологий комбікорм за п. 1, який відрізняється тим, що для кішок у період вагітності і лактації, старіючих кішок він додатково містить цикорій, як овочевий компонент, у кількості 1,0-4,5 мас. %. 7. Вологий комбікорм за п. 1, який відрізняється тим, що для старіючих кішок він додатково містить висівки пшеничні, як борошнисту сировину, у кількості 3,0-5,0 мас. %.