Перегляд за Автор "Єгоров, Б. В."
Зараз показуємо 1 - 20 з 108
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ100493 Спосіб приготування збагаченої питної води для сільськогосподарської птиці(2015) Єгоров, Б. В.; Кузьменко, Ю. Я.Спосіб приготування збагаченої питної води для сільськогосподарської птиці, що включає введення в питну воду біологічно активних речовин і наступне перемішування отриманої суміші, який відрізняється тим, що в питну воду вводять метіонін, ронозим VP і культуральну рідину.
- Документ106174 Спосіб виробництва кормової добавки(2016) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.1. Спосіб виробництва кормової добавки, що включає подрібнення зернової сировини, змішування подрібненої зернової сировини з високовологими відходами та екструдування отриманої суміші, який відрізняється тим, що зерно ячменю кількістю 88-92 мас. % і яблучні вичавки кількістю 8-12 мас. % подрібнюють окремо до розміру часток 2-3 мм, подрібнене зерно ячменю розділяють на дві частини і готують попередню суміш шляхом змішування першої частини подрібненого зерна ячменю з яблучними вичавками при масовому співвідношенні 1:1 протягом 160-200 с до утворення гомогенної маси, після цього готують основну суміш шляхом змішування другої частини подрібненого зерна ячменю з попередньою сумішшю, приготовлену таким чином основну суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують до температури, яка не перевищує температуру навколишнього середовища більше ніж на 10 °C. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що охолоджений екструдат подрібнюють до розміру часток 2-3 мм.
- Документ107424 Спосіб виробництва кормової добавки для великої рогатої худоби(2016) Єгоров, Б. В.; Могилянський, М. О.1. Спосіб виробництва кормової добавки для великої рогатої худоби, що включає подрібнення зернової сировини, змішування подрібненої зернової сировини з високовологими відходами та екструдування отриманої суміші, який відрізняється тим, що зерно ячменю подрібнюють до розміру частинок 2-3 мм, подрібнене зерно розділяють на дві частини і готують попередню суміш шляхом змішування першої частини подрібненого зерна ячменю в кількості 8-12 мас. % із жомом цукрового буряку при масовому співвідношенні 1:1 протягом 160-200 с до утворення гомогенної маси, після цього готують основну суміш шляхом змішування другої частини подрібненого зерна ячменю в кількості 88-92 мас. % з попередньою сумішшю, приготовлену таким чином основну суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують до температури, яка не перевищує температуру навколишнього середовища більше, ніж на 10 °C. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що охолоджений екструдат подрібнюють до розміру часток 2-3 мм.
- Документ107507 Комбікорм для форелі(2015) Єгоров, Б. В.; Фігурська, Л. В.В основу винаходу поставлено задачу створити комбікорм для форелі, в якому шляхом введення додаткових компонентів та заміни зернового компоненту забезпечити можливість одержання повноцінного збалансованого продукту, який задовольняє потреби форелі у всіх необхідних поживних і біологічно-активних речовинах, сприяє їх нормальному росту, добре засвоюється організмом.
- Документ107508 Жирова композиція для комбікормів(2015) Єгоров, Б. В.; Фігурська, Л. В.В основу винаходу поставлено задачу створити, на підставі фізіологічної потреби організму у жирних кислотах, таку жирову композицію, у якій шляхом введення додаткових компонентів досягається можливість одержання повноцінного збалансованого продукту, який задовольняє потреби форелі у необхідних поживних і біологічно-активних речовинах, сприяє їх нормальному росту, добре засвоюється організмом, придатний для зберігання.
- Документ117319 Композиція інгредієнтів для виробництва білково-вітамінно-мінеральної добавки для собак(2018) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Дубовенко, І. Є.1. Композиція інгредієнтів для виробництва білково-вітамінно-мінеральної добавки для собак, що містить борошно аквакультури, а також компоненти, які містять білок, вітаміни, незамінні амінокислоти, мінеральні речовини і мікроелементи, яка відрізняється тим, що додатково містить мідієве, креветкове, водоростеве і виноградне борошно, білок колагеновий яловичий, дріжджі пивні кормові, солод житній сухий, сорбент на основі глини, цеоліт, діатоміт, сірку, імунобактерин-D, премікс, а також сухі екстракти шабельнику, розторопші, хвощу і живокосту, при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: мідієве борошно 30,0-35,0 креветкове борошно 20,0-23,0 водоростеве борошно 3,0-5,0 білок колагеновий яловичий 20,0-21,0 дріжджі пивні кормові 5,0-6,0 солод житній сухий 3,0-5,0 виноградне борошно 4,0-5,0 сорбент на основі глини 0,8-1,2 цеоліт 0,8-1,2 діатоміт 0,8-1,2 сірка 0,8-1,0 сухий екстракт шабельнику 0,5-1,0 сухий екстракт розторопші 0,5-1,0 сухий екстракт хвощу 0,5-1,0 сухий екстракт живокосту 0,5-1,0 імунобактерин-D 0,5-1,0 премікс 1,0-2,0. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що містить як сорбент на основі глини кормову добавку "Вітакорм". 3. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як премікс містить премікс "Комбіко".
- Документ118507 Універсальний комплексний премікс для сільськогосподарської птиці(2019) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Ворона, Н. В.Винахід стосується комплексного преміксу, що містить вітамін А, вітамін D3, вітамін Е, вітамін K3, вітамін С, вітамін В1, вітамін В2, вітамін В3, вітамін В4, вітамін B5, вітамін В6, вітамін В12, вітамін Вс, вітамін Н, залізо, мідь, цинк, марганець, йод, селен, кобальт, лізин, метіонін, треонін, сантонін, натуфос 5000, імунобактерін D, суміш пшеничних висівок та вапнякового борошна.
- Документ11935 Вологий корм для собак(2007) Єгоров, Б. В.; Мардар, М. Р.; Бордун, Т. В.Вологий корм для собак, що містить м'ясо і м'ясні субпродукти, зернову сировину, сировину, що утримує жир, сіль, овочі, м'ясо-кісткове борошно, бульйон, який відрізняється тим, що як джерело вуглеводів, білка, вітамінів групи В використовують термічно оброблену зернову сировину, як джерело білка - рибне борошно, дріжджі кормові, дріжджі пивні і трав'яне борошно, як джерело вітамінів, мінеральних речовин та незамінних амінокислот - премікс для собак, кісткове борошно, як джерело ненасичених жирних кислот - жирову композицію, як джерело йоду - йодовану сіль при такому співвідношенні компонентів, мас. %: м'ясо 5,0-10,0 м'ясні субпродукти м'які (І, ІІ категорії) та кісткові 15,0-30,0 зернова сировина (термічно оброблена) 24,0-35,0 рибне борошно 2,0-5,5 м'ясо-кісткове борошно 2,0-5,5 дріжджі кормові 0,2-1,0 дріжджі пивні 0,3-1,5 трав'яне борошно 1,5-2,6 премікс для собак 0,2-0,3 кісткове борошно 0,7-1,0 жирова композиція 1,2-6,6 овочі 9,0-29,0 сіль йодована 0,1-0,2 бульйон решта. 2. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить молоко цільне сухе у кількості 3,0мас. %, рибу у кількості 4,0мас. %, риб'ячий жир у кількості 1,0мас. %, водорості у кількості 2,0мас.% і желатин харчовий у кількості 1,5мас. %. 3. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить молоко цільне сухе у кількості 3,0мас. %, риб'ячий жир у кількості 1,0мас. %, цикорій у кількості 1,0мас. %. 4. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить буряковий жом сухий у кількості 5,0мас. %, цикорій у кількості 3,5мас. %, желатин харчовий у кількості 1,5мас. %. 5. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить молоко цільне сухе у кількості 4,0мас.%, яєчний порошок у кількості 1,0мас. %.
- Документ11977 Спосіб отримання комбікорму для собак(2007) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.Спосіб отримання комбікорму для собак, що включає екструдування злакових компонентів, змішування їх з м'ясним компонентом, борошном м'ясо-кістковим та рибним, введення в отриману суміш преміксу, що складається з суміші вітамінів та мікроелементів, який відрізняється тим, що злакові компоненти здрібнюють, змішують с жировою композицією і екструдують, змішують із здрібненими незерновими компонентами, м'ясним компонентом та жировою композицією, отриману суміш знову піддають екструдуванню, здрібнюють, на поверхню екструдату наносять жирову композицію і охолоджують.
- Документ131566 Спосіб виробництва кормової добавки(2019) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.; Теплик, І. В.Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до галузі кормовиробництва, і може бути використана для приготування комбікормів для сільськогосподарської птиці.
- Документ131567 Спосіб виробництва кормової добавки(2019) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.; Теплик, І. В.Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до галузі кормовиробництва, і може бути використана для приготування комбікормів для сільськогосподарських тварин, зокрема для великої рогатої худоби та свиней.
- Документ134823 Спосіб одержання суміші крупок гранульованого комбікорму(2019) Єгоров, Б. В.; Батієвська, Н. О.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити спосіб одержання суміші крупок гранульованого комбікорму, в якому, шляхом включення до технологічного процесу обробки сировини в експандері, подрібнення експандату та подрібнення гранульованого комбікорму, просіювання продуктів подрібнення, забезпечити зменшення енергетичних витрат на виробництво 1 т продукції, підвищити загальний вихід та якісні властивості кінцевого продукту.
- Документ138937 Кормова добавка(2019) Єгоров, Б. В.; Турпурова, Т. М.В основу корисної моделі поставлена задача створити удосконалену кормову добавку, в якій, шляхом введення мінерального компонента та заміни протеїновмісного компонента, забезпечити підвищення кормової та енергетичної цінності.
- Документ14123 Комбікорм для собак(2007) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.Комбікорм для собак, що містить м'ясний компонент, борошно м'ясо-кісткове, борошно рибне, пшеницю, премікс, який відрізняється тим, що додатково містить овес, м'ясний компонент у ви- гляді субпродуктів 1 категорії та м'ясних обрізків і жирову композицію, при такому співвідношенні компонентів в 1кг комбікорму, г: пшениця екструдована - 150, овес екструдований - 300, обрізки яловичі - 135, серце яловиче - 110, печінка яловича - 40, м’ясо-кісткове борошно - 100, рибне борошно - 65, жирова композиція - 90, премікс - 10.
- Документ145327 Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві вітамінних преміксів(2020) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Булюк, В. В.Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві вітамінних преміксів, що включає приймання окремо висівок пшеничних і борошна вапнякового, вилучення сторонніх домішок, дозування висівок пшеничних і борошна вапнякового, змішування висівок пшеничних і борошна вапнякового у заданих співвідношеннях, відволожування, просіювання для розподілу на фракції, подрібнення крупної фракції і змішування дрібної і подрібненої фракцій, який відрізняється тим, що отриманий розсипний комплексний наповнювач для вітамінних преміксів піддають стабілізації складу шляхом гранулювання або брикетування з одночасним введенням 2,0-3,0 мас. % 2,5 %-го водного розчину карбоксиметилцелюлози, сформований комплексний наповнювач охолоджують, подрібнюють та фракціонують, крупну фракцію направляють на повторне подрібнення, дрібну фракцію подають на фасування готового продукту, при цьому висівки пшеничні і борошно вапнякове беруть у співвідношенні (70….75): (25…30) мас. % відповідно.
- Документ145328 Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві мінеральних преміксів(2020) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Булюк, В. В.Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві мінеральних преміксів, що включає приймання окремо висівок пшеничних і борошна вапнякового, вилучення сторонніх домішок, дозування висівок пшеничних і борошна вапнякового, змішування висівок пшеничних і борошна вапнякового у заданих співвідношеннях, відволожування, просіювання для розподілу на фракції, подрібнення крупної фракції і змішування дрібної і подрібненої фракцій, який відрізняється тим, що отриманий розсипний комплексний наповнювач піддають окатуванню, окатиші охолоджують і фракціонують шляхом просіювання на ситах з різними діаметрами отворів, отримані окатиші різних фракцій подають у виробництво мінеральних преміксів для різних вікових груп сільськогосподарських тварин і птиці або фасування готового продукту, при цьому висівки пшеничні і борошно вапнякове беруть при їх масовому співвідношенні (10…15):(85…90) відповідно.
- Документ145329 Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві комплексних преміксів(2020) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Булюк, В. В.Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві комплексних преміксів, що включає приймання окремо висівок пшеничних і борошна вапнякового, вилучення сторонніх домішок, дозування висівок пшеничних і вапнякового борошна, змішування висівок пшеничних і борошна вапнякового у заданих співвідношеннях, відволожування, просіювання для розподілу на фракції, подрібнення крупної фракції і змішування дрібної і подрібненої фракцій, який відрізняється тим, що отриманий розсипний комплексний наповнювач для комплексних преміксів піддають стабілізації складу шляхом брикетування або гранулювання з одночасним введенням 2,5-3,5 мас. % 2,5 %-го водного розчину карбоксиметилцелюлози, сформований комплексний наповнювач охолоджують, подрібнюють та фракціонують, крупну фракцію направляють на повторне подрібнення, дрібну фракцію подають на фасування готового продукту, при цьому висівки пшеничні і борошно вапнякове беруть, при масовому співвідношенні (50-55):(45-50) відповідно.
- Документ21401 Спосіб підготовки комплексних наповнювачів при виробництві преміксів(2007) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Браженко, В. Є.Спосіб підготовки комплексних наповнювачів при виробництві преміксів, що включає приймання висівок, вилучення сторонніх домішок, накопичення висівок в бункерах, сушіння, просіювання для розподілу на фракції, здрібнення та змішування з компонентом із гідрофільною здатністю, який відрізняється тим, що змішування з компонентом із гідрофільною здатністю проводять перед сушінням, процес сушіння відбувається за рахунок змішування висівок з компонентом із гідрофільною здатністю та витримування суміші у накопичувальних ємностях протягом 4 годин, а як компонент з гідрофільною здатністю використовують вапнякове борошно.
- Документ21485 Композиція інгредієнтів комплексних наповнювачів при виробництві преміксів(2007) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Браженко, В. Є.1. Композиція інгредієнтів комплексних наповнювачів, що містить інгредієнт рослинного походження та інгредієнт мінерального походження, яка відрізняється тим, що як інгредієнт рослинного походження вона містить висівки пшеничні, як інгредієнт мінерального походження - кормову крейду за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %: висівки пшеничні 70-75 вапнякове борошно 25-30. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вказані компоненти містяться за наступним співвідношенням, мас. %: висівки пшеничні 10-15 вапнякове борошно 90-85. 3. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вказані компоненти містяться за наступним співвідношенням, мас. %: висівки пшеничні 50-55 вапнякове борошно 50-45.
- Документ26172 Спосіб збагачення зернової суміші лізином при екструдуванні(2007) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Ситько, О. М.Спосіб збагачення зернової суміші лізином, що передбачає підготовку зернових компонентів, змішування зернових компонентів з білковим збагачувачем, екструдування отриманої суміші, охолодження та подрібнення отриманого екструдату та змішування з іншими компонентами комбікормів, який відрізняється тим, що як білковий збагачувач використовують рідкий концентрат лізину.