Відділення Енергетичних систем
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Відділення Енергетичних систем за Автор "Башлій Денис Іванович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка холодильної установки для їдальні швидкого харчування на 62 відвідувача, м. Суми(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2022) Башлій Денис ІвановичТемою дипломного проекту передбачається розробка холодильної установки для їдальні швидкого харчування на 62 відвідувача, м. Суми. Су ми — місто обласного значення в північно-східній частині України, на Слобожанщині, адміністративний центр Сумської міської громади, Сумського району і Сумської області. Місто лежить на берегах річки Псел при впадінні до неї річки Сумки. Населення міста становить 256,5 тис. осіб (01.01.2022), площа — 95,4 км². Суми поділяються на 2 міські райони: Ковпаківський і Зарічний. Суми знаходяться у північно-східній частині України, на берегах річки Псел при впадінні до нього річки Сумки, у межах Середньоруської височини. Місто з багатою давньою історією та з динамічним майбутнім розвивається та потребує нових потужностей у галузі громадського харчування. В Сумах три великі університети та з десяток крупних підприємств, які потребують послуг з харчування здобувачів освіти та співробітників. При цьому, закладів, які мають статус «заклад швидкого харчування» в цьому місті всього дванадцять. Заклад громадського харчування — підприємство, призначене для виробництва кулінарної продукції, борошняних, кондитерських і булочних виробів, їх реалізації та/або організації їх споживання. Підрозділяються на ресторани, кафе, бари, столові, закусочні. Законодавство України надає наступне визначення: «заклад громадського харчування — ресторан, бар, кафе, їдальня, закусочна, піцерія, кулінарія, кіоск чи інший заклад, що забезпечує харчуванням невизначену кількість фізичних осіб. Віднесення до закладів громадського харчування не залежить від територіальних ознак (місця) провадження господарської діяльності з громадського харчування та ступеня доступності харчування будь-яким особам». Швидке харчування у світі називають фаст-фудом.