Роботи 2024 року
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Роботи 2024 року за Автор "Демченко Олена Валеріївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроектування потоковомеханізованих ліній по виробництву цукрового печива «Латвійське» та затяжного печива «Київське» в кондитерському цеху борошняних виробів.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Демченко Олена ВалеріївнаЛасощі та кондитерські вироби — це висококалорійні харчові продукти з великим вмістом цукру чи фруктози, що вживаються завдяки приємному смаку та запаху. Тісто, молочні продукти, цукор, мед або фруктоза, желатин, сухофрукти та різноманітні ароматизатори є основними продуктами для приготування солодощів. Кондитерські вироби поділяються на дві основні категорії: цукристі та борошняні, залежно від інгредієнтів, які використовуються.