Роботи 2024 року
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Роботи 2024 року за Автор "Гоцул Дарія Романівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження виробництва льодяникової карамелі «Золотиста» та карамелі з помадною начинкою «Лимонна» з застосуванням потоково-механізованних ліній в карамельному цеху.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Гоцул Дарія РоманівнаКондитерські вироби – це продукти харчування, які виготовляються з використанням цукру, борошна, масла, яєць, молока та інших інгредієнтів. Вони відрізняються високою енергетичною цінністю і призначені для підвищення настрою та задоволення смакових потреб. Кондитерські вироби поділяються на дві основні категорії: борошняні та цукрові.