Одеський технічний фаховий коледж
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Одеський технічний фаховий коледж за Автор "Антонюк Микитf Віталійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження сучасних технологій тістоприготування при виробництві хліба Прутського 0,8 кг та булок Міських 0,2 кг в пекарні м. Балта Одеської області.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Антонюк Микитf ВіталійовичХліб завжди залишався одним із найпопулярніших продуктів харчування. Щодня в Україні реалізується значна кількість хлібобулочної продукції, що свідчить про стабільність і актуальність даного напряму бізнесу. Невеликі пекарні мають суттєві переваги в розвитку завдяки своїй гнучкості, що дозволяє швидко реагувати на зміни попиту та оперативно оновлювати або розширювати асортимент продукції — на відміну від великих хлібозаводів. Темою даного дипломного проєкту є організація виробництва хліба «Прутського» вагою 0,8 кг та булочок «Міських» у пекарні, що планується відкрити в місті Балта Одеської області.