Одеський технічний фаховий коледж
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Одеський технічний фаховий коледж за Автор "Антонович Катерина Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка меню страв з м’яса в сучасних закладах ресторанного господарства.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Антонович Катерина ЮріївнаСфера громадського харчування в Україні має тривалу та насичену історію, яка відображає як зміни в соціально-економічному житті, так і еволюцію кулінарних уподобань населення. Вона завжди відігравала ключову роль у забезпеченні людей якісною їжею та формуванні кулінарної самобутності країни. У часи СРСР ця галузь була централізованою й представлена головним чином їдальнями, буфетами і столовими на підприємствах, у школах та інших установах. Головна мета полягала в тому, щоб забезпечити населення доступною та поживною їжею. У цей період утвердилася концепція так званої "радянської кухні", що поєднувала кулінарні традиції різних народів Союзу.