Одеський технічний фаховий коледж
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Одеський технічний фаховий коледж за Автор "Алексєєнко Альона Ігорівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження впливу клітковини рослинної сировини (клітковини розторопші) на якість хліба з пшеничного борошна 1 гатунку.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Алексєєнко Альона ІгорівнаХліб є одним із самих геніальних витворів людства. Хлібобулочні вироби створені тисячолітньою людською мудрістю, майстерністю і наполегливою тяжкою працею Хліб у всі часи є одним із основних масових продуктів харчування, тому удосконалення технології його виробництва, асортименту виробів, поліпшення їх якості, зменшення собівартості має постійно знаходитись у полі зору науковців і практиків. Сьогодні хлібопекарське виробництво є однією з найбільших галузей харчової промисловості в усьому світі, хліб це - цінний продукт харчування, з яким людина одержує необхідні йому біологічні сполуки. Хлібобулочні вироби поряд з іншими продуктами з зерна традиційно складають основу харчування народонаселення нашої країни. Саме з хлібом людина частково задовольняє потреби організму в білках, вуглеводах, вітамінах групи В, а також у багатьох мінеральних речовинах.